Prvomajske počitnice v kampu Menina v Savinsjki dolini

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Menina številni že poznate po tem, da tam ni dneva počitka in da se vsak dan nekaj dogaja ali na adrenalinskem parku ali na reki Savinji ali na otroškem igrišču v kampu. Za prvomajske počitnice so pripravili pester program s kresovanjem, živo glasbo in štiridnevni otroški tabor urbanih športov.

Kamp Menina je sicer odprt čez celo leto, vendar pa se prava kamping sezona pričenja za prvomajske počitnice. V zimskem času so prenovili adrenalinski park, ki poteka nad kampom in je prava atrakcija za otroke in odrasle.

V kampu Menina se lahko odločite za kampiranje na urejenih parcelah ob jezeru, na voljo pa je tudi več različnih hišic za 4, 6 ali 8 oseb, na voljo pa sta tudi dve glamping hišic za 4 osebe, ki imata dodatno tudi jacuzzi in finsko savno.

Lokacija kampa omogoča tudi številne izlete po Savinjski dolin, v okolici pa je tudi kar nekaj urejenih kolesarskih poti.

Prvomajski program + Flow Ramps tabor in Pyranha demo dan

Za prvomajske počitnice v kampu Menina pripravijo pester program, ki vključuje tudi kresovanje, živo glasbo, SUPanje po jezeru, adrenalinski park, zipline, mini golf, kolesarske ture, pohodniški izlet na Čreto ... vsak dan se nekaj dogaja, otroci pa seveda uživajo na igralih, gokart vozilih na nožni pogon,

Letos bodo poleg običajne ponudbe, organizirali tudi prvomajski Flow Ramps tabor, ki je namenjen otrokom 9 – 15 let, ki uživajo v skateboardingu in na BMX kolesih.

Štiridnevni tabor bo potekal od 27.4. do 30.4., ko bodo otroci uživali v urbanih športih (v primeru slabega vremena bo program potekal pod velikim prireditvenim šotorom).

Otroci bodo nastanjeni v ogrevanih hiškah in imeli polni penzion v restavraciji znotraj kampa Menina, za izvedbo programa pa bodo poskrbeli usposobljeni voditelji. Cena tabora je 200 €.

Za ljubitelje kajakaštva pa bo 30. aprila dogodek Pyranha demo dan, ki bo potekal na Savinji med krajema Luče in Ljubno. Predstavili vam bodo novosti na področju kajakaških čolnov Pyranha in opreme, prav tako pa jih boste lahko preizkusili na vodi

Napoved – Družinski kamping vikend 1. – 3. julij

Prvi julijski vikend bo v kampu Menina namenjen družinam in za njih so pripravili pester program in družinski izziv - skupinske igre, adrenalinski park, zumba, stand up predstava …) ter petkov koncert skupine Koala Voice.

Več o programu in rezervacije parcel ter hišic > campingmenina.com

Cene kampiranja in najema hišic

Imetniki naše Avtokampi kartice imate v kampu Menina posebno ceno – 18 € za 2 osebi na parceli z elektriko.

Najem hišic stane v terminu prvomajskih počitnic od 50 - 80 €, večje hišice za 8 oseb pa 120 €. Najem glamping hišice z jacuzzijem stane 170 €.

Več o kampu Menina na > campingmenina.com