Kamp Njivice z akcijo vabi na dopust na otok Krk

Datum objave
Kategorija
Statistika
136 ogledov

Kamp Njivice z otoka Krk sodi med najboljše kampe na Hrvaškem in je prejemnik nagrade Naj kamp Adria. Na zgodnje rezervacije do konca februarja nudijo 10% popust na kampiranja, najema mobilnih in glamping hišic.

Otok Krk med kampisti sodi med najbolj priljubljene ob hrvaški obali. Prva prednost je bližina in povezanost z mostom s celino, druga pa ugodna klima, lepe plaže ter bogata dodatna ponudba.

V kampu Njivice omogočajo kampiranje na prenovljenih parcelah opremljenih z elektriko in vodo. Odločite se lahko za bolj senčne ali bolj sončne parcele ob morju, lani pa so v gornjem dleu uredili tudi veliko otroško igrišče z manjšim otroškim bazenom.

Udobne počitnice nudijo z najemom modernih mobilnih hišic, od katerih imajo hišice ob morju tudi privaten bazen. Nekaj mobilnih hišic je namenjenih tudi večjim družinam oz. skupinam prijateljev, saj so opremljene s tremi spalnicami za dve osebi. Novost so tudi romantične mobilne hišice za 2 osebi.

Od lanskega leta pa v neposredni bližini kampa Njivice omogočajo tudi najem glamping vil Marbera Flora. Hišice so dizajnersko opremljene z velikimi steklenimi površinami, kar omogoča povezanost dnevnega prostora in terase. Vsaka hišica ima ločen spalnim del in kopalnico, postavljene pa so v naravno okolje le 100m od morja. Na voljo je več različnih tipov vil primernih za pare in družine, saj lahko sprejmejo od 2 do 6 oseb.

Kamp Njivice ima super lokacijo, saj je urejen ob robu turističnega kraja. Tako so gostom na voljo urejene plaže, lahko pa se odločijo tudi za manj obljudene kotičke ob morju. V samem kampu je lepo urejena tudi pasja plaža. Iz Njivice je nekaj lepih kolesarskih poti po otoku, lahko pa se odločite tudi izlet na najvišji hrib na otoku – Obzova nad Punatom (569m). V bližini je tudi urejen zanimiv in adrenalinski zipline Edison.

Akcijska ponudba kampiranja, najema mobilnih hišic in glamping vil

Kamp Njivice bo v sezoni 2019 odprt od 5. aprila do 5. novembra in v določenih terminih nudi popust na zgodnje rezervacije do 28.2.. Akcijske ponudbe veljajo tudi za prvomajske počitnice!

Cenejše kampiranje s kamping kartico

Akcija kampiranja z 10% popustom velja za vse parcele v termine 5.4. – 9.6., vendar je potrebno rezervacijo narediti do 28.2.

Lahko pa se odločite tudi za akcijo kampiranja z našo kamping kartico, ki nudi posebno ceno 18 € za 2 osebi in parcelo Gold ali Standard z elektriko in vodo. Ta cena velja v terminih 5.4. – 9.6. & 1.9. – 5.11. Dodatno velja tudi akcija plačate 6, bivate 7 noči oz. 12=14. V terminu 9.6. - 1.7. velja 10% na ceno osebe, v terminu 1.7. - 1.9. pa 5% - velja ob plačilu z gotovino.

Cenejši najem mobilnih hišic in glamping vil

Če boste najeli mobilno hišico v terminu 5.4. – 1.6. za vsaj 2 noči, potem pohitite z rezervacijo do konca februarja in izkoristite 10% popust. Akcija velja za vse tipe mobilnih hišk, tudi tiste z bazenom in romantične hišice za 2 osebi.

Glamping vile Marbera Flora lahko prav tako rezervirate do 28.2 z 10% popustom. Akcija velja za vse tipe vil - Vila Lilium, Vila Salvia, Vila Olea in Vila Pinus ter za vse termine v sezoni 2019. Minimalno bivanje je odvisno do sezone od 2 – 5 noči.

Več informacij o ponudbi kampa NJivice izveste tudi na www.kampnjivice.com

Datum objave
Kategorija
Statistika
136 ogledov