Kamp Odmoree - izkoristite akcijo 20% popusta na rezervacije

Datum objave
Kategorija
Statistika
2670 ogledov

Črni petek je letos prišel tudi v kampe in nekateri so ponudili ugodnejše cene kampiranja in najema mobilnih hišic.

Kamp Odmoree na vse rezervacije kamping parcel in mobilnih hišic, ki jih boste za sezono 2020 opravili v terminu "črnega petka" od 29.11. do 1.12. nudi 20% popust.

Gre za manjši kamp, ki leži na v vasici Rtina na pol poti med Pagom in Zadrom. Kamp ima kombinacijo peščene in prodnate plaže, ki je zelo primerna za majhne otroke in na kateri nikoli ni gneče. Tik ob parcelah in lokalu pa ima tudi manjši bazen.

Do Zadra je dobre pol ure vožnje, prav tako tudi do mesta Pag in nacionalnega parka Paklenica. Za ljubitelje voženj z rafti ali pa SUP deskami pa priporočamo obisk kanjona reke Zrmanje.

Eden najboljših majhnih kampov na Hrvaškem

Počitnice v kampu Odmoree priporočamo vsem, ki imajo radi mir, urejen kamp in ne preveč gostov na enem mestu. Uživate lahko v prijetnem lokalu ob bazenu in s pogledom na morje, se sprehodite do sosednjih plaž ali pa uživate v senci kar na svoji parceli.

Gostom nudijo devet kamping parcel opremljenih z elektriko, vodo in odtokom, dodatno pa imajo še dve malo bolj sončni parceli za šotore.

Ob kampiranju kamp Odmoree nudi tudi najem mobilnih hišic za 4+2 osebi, ki imajo prekrasen pogled na odprto morje in lepe sončne zahode.

Dodatno imajo v osrednji zgradbi, kjer je tudi recepcija in moderno urejene sanitarije, na voljo tudi nekaj sob v sklopu hostla.

Na plaži je urejeno igrišče za odbojko na mivki, nudijo tudi možnost priveza in najema čolnov. V kampu nudijo tudi najem čolna in privez čolna.

Izkoristite akcijsko ponudbo in za počitnice v sezoni 2020 rezervirajte parcelo ali mobilno hišico v kampu Odmoree - www.odmoree.com

Datum objave
Kategorija
Statistika
2670 ogledov