Olivia Green Camping - prenovljen kamp v Tisnem

Datum objave
Kategorija
Statistika
1002 ogledov

Severna Dalmacija ima številne zanimive kampe, med najboljše pa se z letošnjo prenovo uvršča kamp Olivia Green Camping, ki ga številni poznate pod starim imenom kamp Dalmacija. Kamp smo obiskali v začetku poletja, ko so še potekala gradbena dela, ki pa jih bodo zaključili do petka 24. julija.

Lokacija kampa Olivia Green je ob robu kraja Tisno – še na celini, tako da ni nobenega trajekta ali mostu, s parcel pa kamp nudi lep pogled na otok Murter.

Lastniki čolnov se radi vračajo na ta del Dalmacije, ki nudi veliko možnosti dnevnih izletov npr. na Kornate ali bližnje otoke Vrgada, Žižanj, Kaprije, lahko pa se kar s čolnom odpeljete na ogled Šibenika in do Skradina ter slapov reke Krke. V kampu imajo urejene priveze, poskrbijo pa tudi najem čolna pri njihovih partnerjih v Tisnu.

Urejene parcele in moderne mobilne hišice

Desni del kampa je namenjen gostom, ki bodo uživali na novo urejenih parcelah z elektriko, vodo in odtokom. Tako opremljene bodo še posebej privlačne za lastnike avtodmov in počitniških prikolic. Sence na parcelah je nekaj manj, saj so te urejene v nasadu oljk.

Na levem delu kampa pa so v terasah postavljene nove mobilne hišice. Vse hišice so obrnjene proti morju in tako je z večine lep pogled na morje. Dve mobilni hišic za pare pa sta postavljeni kar ob rob plaže.

Na voljo je devet različnih tipov mobilnih hišic za 2 do 5 oseb in najbolj prestižne so Premium Family mobilne hiške (površine 44 m2 + 38 m2 terase) opremljene z dvema spalnicama prostornim dnevnim prostorom s kuhinjo in veliko teraso, ob njej pa imajo tudi bazen.

V kampu Olivia so dobrodošli tudi kužki in so dovoljeni tudi v mobilnih hiškah.

Plaža je zelo primerna za otroke, saj je večji del peščen, v samem morju je del plaže tudi mivka, del obale pa je betoniran, na sami plaži pa deluje tudi lokal & restavracija, kjer lahko uživate na jutranji kavici ali pa romantični večerji ob sončnem zahodu.

AKCIJA za imetnike Avtokampi kamping kartice

Cena kampiranja - 20 € za 2 osebi in psa na parceli z elektriko in vodo v terminih 1.5. - 30.6. & 1.9. - 19.10., v terminu glavne sezone 1.7. - 31.8. omogočajo 20% popust na ceno parcele.

Popust na najem mobilne hišice 15% v terminu 1.5. - 30.6. & 1.9. - 19.10., v glavni sezoni pa kar 20% popust - velja le za direktne rezervacije pri kampu.

Več informacij o kampu Olivia Green >> www.oliviagreencamping.com

Datum objave
Kategorija
Statistika
1002 ogledov