V kampu Park Soline - Biograd so pripravili poletne akcijske ponudbe

Datum objave
Kategorija
Statistika
2777 ogledov

Biograd je priljubljena turistična destinacija pri Slovencih, ki že spomladi radi obiščejo ta del severne Dalmacije. Imajo tudi nekaj kampov in največji med njimi je kamp Park Soline, ki je urejen v senci borovcev in hrastovih dreves, ob urejenih parcelah pa omogoča tudi najem mobilnih hišic. Izkoristite akcijske ponudbe, ki veljajo tudi v glavni sezoni.

Biograd ima odlično lokacijo v bližini dalmatinske avtoceste, tako da je iz osrednje Slovenije dostopen v štirih urah vožnje.

Destinacija je zanimiva za družinske počitnice, saj so plaže večinoma prodnate, v bližini kampa pa je urejen tudi zabaviščni park Dalmaland (bivši Fun Park Biograd), ki nudi številne atrakcije od arenalinskih vlakcev, gusarskih ladij do hiše strahov in vrtiljakov. V začetku julija 2023 bodo v parku odprli tudi vodni del - Aquapark Dalmaland s številnimi bazeni in tobogani.

Kamp Park Soline

Največji kamp v Biogradu je urejen ob robu kraja, tako da 15 minut hoje po urejeni obmorski poti, ki je primerna tudi za kolesarjenje ali pa vožnjo s skiroji.

Pred kampom je prodnata plaža s pomoli, v zalivu pa je tudi nekaj peska. Del plaže ima predvsem dopoldne in sredi dneva dobro senco.

Prvi del kampa ob morju je urejen v senčnih parcelah in tiste ob morju in v gornjem delu imajo elektriko, parcela Comfort v osrednjem delu kampa pa imajo dodatno še vodo in odtok. Parcele so velike od 80 do 100 m2, tako da je dovolj prostora tudi za večje avtodome in počitniške prikolice.

V kampu je pet večjih sanitarnih objektov in nekaj od njih je bilo v zadnjih letih prenovljenih. Imajo tudi pralnico perila in prostor za oskrbo avtodomov.

Avtokampi kartica čez celo sezono nudi 20% popust na ceno parcele Comfort in Standard z vključeno elektriko.

Najem mobilnih hišic v Biogradu

Kamp Park Soline omogoča tudi najem mobilnih hišic. Te so postavljene na različnih lokacija. Najbližje morju so mobilne hišice tip Dalmatia (32 m2) za 4+2 osebi.

V zadnjih dveh letih so v gornjem delu kampa, nad samim zalivom postavili modernejše mobilne hišice s prostornejšimi terasami. Gre za tip mobilnih hišic Glamping de Lux in na voljo so hišice z dvema spalnicama (32 m2) za 4+2 osebi ali pa Family s tremi spalnicami (42 m2) za 6+1 osebo.

Vse mobilne hišice so klimatizirane, opremljene z dvema kopalnicama, v določenih pa so ob doplačilu dovoljeni tudi psi.

Akcijske ponudbe najema mobilnih hišic

> 10% popust v mesecu juniju 2023 za najem mobilne hišice Dalmatia

> v juliju in avgustu 10% popust za min 7 noči ali 15% popust za min 10 noči​ velja na vse tipe mobilnih hišic

Dodatna ponudba v kampu in okolici Biograda

Kamp ima manjšo trgovino, pekarno in restavracijo z veliko teraso tik ob plaži. Uredili so tudi prostor z žari, kjer si lahko sami pripravite okusne jedi.

Otrokom je na voljo peščeno igrišče z igrali, v poletnih mesecih pa organizirajo tudi otroško animacijo. Od športa imajo urejeno igrišče za odbojko na mivki, košarko, namizni tenis in zunanji fitnes, na drugi strani zaliva pa je velik teniški center s peščenimi igrišči.

V morju je urejen vodni park z napihljivimi igrali, v samem Biogradu je potapljaški center in marina.

V okolici je veliko urejenih kolesarskih poti npr. proti kraju Pakoštane in Vransko jezero, lahko pa se iz Biograda s trajektom odpravite na Pašman in potem kolesarite po otoku. Če boste skočili do Vranskega jezera, potem priporočamo, da se zapeljete (lahko tudi z avtom) do razgledne točke Kamenjak na vzhodni strani jezera, od koder boste imeli prekrasen razgled na okolico in Kornate.

Lokacija Biograda omogoča tudi izlet do Zadra, kjer priporočamo ogled starega dela mesta, obiščete pa lahko tudi slapove reke Krke in Šibenik.

Več informacij o kampiranju v kampu Park Soline v Biogradu >>

Datum objave
Kategorija
Statistika
2777 ogledov