Kamp Park Soline - Biograd ugodna ponudba kampiranja in najema mobilnih hišic

Datum objave
Kategorija
Statistika
4998 ogledov

V kampu Park Soline so pripravili cenovno ugodne pakete kampiranja v juliju in avgustu ter za kar 25% znižali cene najema mobilnih hišic.

Kamp Park Soline ima odlično lego, saj je urejen v borovem gozdičku ob robu Biograda. Kamp je odprt od začetka marca do konca novembra in je največji kamp na tem delu Dalmacije. Ob dobri senci borovcev gostom nudi številne možnosti izletov, teka ob morju in kolesarjenja, v bližini je tudi tematski park Fun park Biograd, ki mu zaradi številnih igral pravijo tudi "hrvaški Gardaland". Priporočamo tudi izlet na sosednji otok Pašman, saj iz Biograda večkrat dnevno vozi trajekt.

Do mesta Biograd vodi lepo urejena obmorska sprehajalna pot, ki je primerna tudi za družinsko kolesarjenje, lahko pa se odpravite tudi na kolesarjene do Pakoštanov in ob Vranskem jezeru. Priporočamo tudi ogled sončnega zahoda na razgledni točki Kamenjak nad jezerom.

Kampiranje in najem mobilnih hišic v Biogradu

V kampu Park Soline je celoten del ob morju na voljo ljubiteljem kampiranja in tam so na voljo urejene senčne parcele opremljene z elektriko, v osrednjem delu pa imajo tudi parcele z vodo in odtokom. Gornji del kampa je tudi neparceliran in tako cenovno nekoliko bolj dostopen.

Če bi radi dopust preživeli z najemom mobilne hišice pa lahko izbirate med klasičnimi mobilnimi hišicami v bližini morja (50 – 150m) ali modernejšimi hišicami opremljenimi z velikimi terasami, ki so postavljene pri recepciji. Gre za klimatizirane mobilne hiške opremljene z dvema spalnicama, dnevnim prostorom s kuhinjo in kopalnico.

Plaža v kampu je večinoma kombinacija prodnate in betoniranih delov, v zalivu pa je tudi mivka. Večji del dneva je na delu plaže tudi dobra senca borovcev.

Letošnje novosti v Parku Soline

Letos so prenovili tri sanitarne objekt, za restavracijo pa so zgradili novega, ki bo odprt sredi julija.

Dodatno so uredili parcele tipa standard, postavili 25 novih mobilnih hišic in izboljšali wifi signal po kampu (brezplačen dostop za goste kampa). Na novo so asfaltirali tudi poti v osrednjem delu kampa.

Akcijske ponudbe v kampu Park Soline

Za imetnike Avtokampi kamping kartice nudijo posebne ugodnosti na kampiranje:

> 19€ na noč za 2 osebi in psa na parceli standard (elekt.) & comfort (elekt., voda, odtok) v terminu 1.3. - 30.6. & 1.9. - 30.11.

> 30€ za 2 osebi na parceli standard (elekt.) v terminu 11.7. - 21.8.

> 39€ za 2 osebi na parceli comfort (elekt., voda, odtok) v terminu 11.7. - 21.8.

> 5% popust na ceno parcele v preostalih terminih

Last minute najem mobilne hišice s 25% popustom

Izkoristite akcijsko ponudbo mobilnih hišic, ki velja do 31.8. - za določene tipe hišic so cene znižali za 25 %. Akcija velja v primeru minimalno 3 nočitev - cena najema mobilne hiške za 4 osebe v avgustu že od 126 €.

Več informacij o kampiranju v kampu Park Soline v Biogradu >>

Datum objave
Kategorija
Statistika
4998 ogledov