Kamp Pineta vabi na dopust v Fažano

Datum objave
Kategorija
Statistika
8376 ogledov

Kamp Pineta - Fažana se odpira 1. junija. Je eden najbolj naravnih kampov v Istri z odlično senco borovcev in zato tudi zelo priljubljen pri kampistih iz Slovenije. Lani so v kampu dodatno uredili parcele in sanitarije, tudi za letos pa so pripravili nekaj novosti.

Kampiranje pod borovci

Kamp Pineta leži le nekaj 100 m od Fažane in navduši s senčnimi parcelami, ki imajo po novem ob elektriki omogočen tudi priklop na vodo. Del kampa predvsem na levi strani proti Fažani je urejen na neparceliranem sončnem travniku, kjer imajo gostje direkten pogled na morje, prodnato plažo in lepe sončne zahode.

Lani so ob ureditvi kamping parcel poskrbeli za dodatno varnost in kamp ogradili. Prenovili so tri sanitarne objekte v osrednjem delu kampa.

Plaža v kampu Pineta je večinoma prodnata, manjši del je betoniran, urejen pa je tudi pomol, kjer otroci radi skačejo v morje. Ob plaži deluje prenovljena restavracija in trgovina.

Letošnje novosti v kampu Pineta

Glede na to, da se bo sezona pričela mesec dni kasneje, so v kampu Pineta znižali cene pavšala za približno 20%, tako da so nove cene od 2.200 do 2.908 €. Kot pravijo v kampu imajo še proste pavšalne parcele, tako da jih lahko vsi zainteresirani pokličejo, stari pavšalisti pa bodo lahko tudi zamenjali parcelo. Več o cenah v kampu Pineta >>

Novosti:

- zamenjava dveh montažnih sanitarnih objektov na delu neparceliranem delu (območje pri Fažani) z zidanimi objekti, dodatno bo urejen tudi nov prostor za pranje posode

- sanitarni objekti bodo dostopni le gostom kampa – uvedba zapestnic

- dodatna ureditev otroškega igrišča.

Najem mobilnih hišic v kampu Pineta

V kampu Pineta Fažana se lahko odločite tudi za najem mobilnih hišic Adriatic Kampovi, ki so postavljene v levem še vedno senčnem delu kampa in so od morja oddaljene 100 do 200 metrov. Na voljo so večje hišice s površino 32 m2 in manjše z 24 m2.

V vseh mobilnih hiškah je prostora za 4 + 2 osebi, večje hišice imajo še dodatno kopalnico. Sicer imajo mobilne hiške tudi popolnoma opremljeno kuhinjo z dnevnim prostorom in jedilnim kotom, dve spalnici ter teraso. V hišicah so dovoljeni tudi kužki, so pa vse hišice klimatizirane.

Cenejše kampiranje in najem mobilne hišice

Cene kampiranja 2 oseb v glavni sezoni v kampu Pineta so na neparceliranem delu od 28 - 32 €, na parcelah v osrednjem delu od 24 do 36 € in na parcelah v bližini morja od 40 do 43 €.

Avtokampi kamping kartica omogoča popust tudi v kampu Pineta Fažana. Na kampiranje čez celo sezono velja 5% popust na ceno osebe in parcele.

Za najem mobilne hišice pa agencija Adriatic Kampovi nudi 5% popust v terminih 29.4. - 30.6. & 15.9. - 30.9. Ob rezervaciji direktno v agenciji omenite, da imate našo kamping kartico.

Več o kampu Pineta Fažana izveste na - www.pinetafazana.hr

Datum objave
Kategorija
Statistika
8376 ogledov