Kamp Pineta vabi na dopust v Fažano

Datum objave
Kategorija
Statistika
1601 ogledov

Južni del Istre je priljubljen pri kampistih, ki si želijo bolj naravnih kampov urejenih v senci borovcev. Fažana je v zadnjih letih postala turistična destinacija, ki vabi z ogledom Nacionalnega parka Brioni, številnimi novo urejenimi plažami, sprehajalnimi potmi ob morju in poletnimi prireditvami.

Kampiranje pod borovci

Kamp Pineta leži le nekaj 100 m od Fažane in navduši s senčnimi parcelami, ki imajo od letos ob elektriki tudi urejen priklop na vodo. Del kampa je urejen tudi na neparceliranem travniku, kjer imajo gostje direkten pogled na morje, prodnato plažo in lepe sončne zahode.

Letos so ob ureditvi parcel poskrbeli tudi za dodatno varnost in kamp ogradili. Dodatno so prenovili tri sanitarne objekte v osrednjem delu kampa, ki so tudi največji, tako da je njihova uporaba prijetnejša.

Plaža v kampu Pineta je večinoma prodnata, manjši del je betoniran, urejen pa je tudi pomol, kjer otroci radi skačejo v morje. Ob plaži deluje prenovljena restavracija in trgovina.

Najem mobilnih hišic v kampu Pineta

V kampu Pineta Fažana se lahko odločite tudi za najem mobilnih hišic Adriatic Kampovi, ki so postavljene v levem še vedno senčnem delu kampa. na voljo so večje hišice s površino 32 m2 in manjše z 24 m2. Hišice so od prodnate plaže oddaljene 100 - 200 m.

V vseh hišicah je prostora za 4 + 2 osebi, le večje hišice imajo dve kopalnici. Sicer imajo mobilne hiške tudi popolnoma opremljeno kuhinjo z dnevnim prostorom in jedilnim kotom, dve spalnici ter teraso. V hišicah so dovoljeni tudi kužki, so pa vse hišice klimatizirane.

Cenejše kampiranje in najem mobilne hišice

Avtokampi kamping kartica omogoča popust tudi v kampu Pineta Fažana. Na kampiranje čez celo sezono velja 5% popust na ceno osebe in parcele.

Za najem mobilne hišice pa agencija Adriatic Kampovi nudi 5% popust v terminih 26.4. - 30.6. & 15.9. - 30.9. Ob rezervaciji direktno v agenciji omenite, da imate našo kamping kartico.

Več o kampu Pineta Fažana izveste na - www.pinetafazana.hr

Datum objave
Kategorija
Statistika
1601 ogledov