Kamp Planik pri Zadru vabi nove pavšaliste

Datum objave
Kategorija
Statistika

V kampu Planik Ražanac so letos uredili nove kamping parcele, ki so primerne tudi za pavšal oz. postavitev počitniške prikolice ali privatne mobilne hišice. Lokacija nudi številne izlete po okolici, do morja in prvih plaž pa je 5 minut hoje.

Kamp Planik leži v kraju Ražanac, ki je od Zadra oddaljen 20 kilometrov. Gre za manjši kamp, ki je urejen v borovem gozdičku. Sama lokacija kampa je od morja in urejene plaže oddaljena 700 metrov.

Gre za mirno lokacijo, ki nudi številne raznolike možnosti izletov od ogleda Zadra, do Kornatov, peščene plaže v Ninski laguni, obisk otoka Paga, za planince zanimive Paklenice in kanjona reke Zrmanje.

V kampu Planik so že lani dodatno uredili parcele, ki so opremljene z elektriko in vodo, za mobilne hišice pa tudi z odtokom.

Za kamping sezono 2023 omogočajo cenovno ugoden pavšal, ki vključuje 6 odraslih oseb + otroke, parcelo z elektriko in vodo ter prostor za eno vozilo:

- cena pavšala za počitniško prikolico 2.650 €

- cena pavšal za mobilno hišico 3.900 €

V primeru, da bi želeli pavšal za večje število oseb, je doplačilo 10 - 15%.

V kampu so pred leti prenovili sanitarni objekt, dodali manjše otroško igrišče in prostor, kjer je urejen žar. V samem kraju Ražanac je trgovina, ribarnica, restavracija in nekaj lokalov ob morju, v neposredni bližini kampa je tudi nova trgovina.

Plaže v okolici Ražanca so večinoma prodnate, če pa se malo sprehodite, boste lahko uživali na samotnih in neokrnjenih plažah, peščene plaže pa so v kraju Ljubač (5 minut vožnje) in v kraju Nin (20 minut vožnje).

Več informacij o pavšalu v kampu Planik dobite na tel: +385 98 272 187 ali mailu info@planik.hr

Fotografije iz kampa Planik >>