Kamp Polidor z akcijo vabi na zimsko kampiranje

Datum objave
Kategorija
Statistika
5132 ogledov

Obiščite najboljši manjši kamp v hrvaški Istri, kjer so pripravili akcijsko ponudbo zimskega kampiranja 2 oseb že za 16 € in ugodnejši najem velikih družinskih mobilnih hišic in glamping hišk za pare.

Kamp Polidor, ki je odprt čez celo leto, je zanimivo tudi izven glavne turistične sezone. Leži med krajema Poreč in Funtana, ki ju povezuje urejena obmorska pot primerna tudi za družinsko kolesarjenje. Kolesa pa si lahko izposodite kar na recepciji kampa.

Otroci so navdušeni nad notranjo igralnico urejeno v kleti velikega sanitarnega objekta in do tam jih pripelje kar tobogan. V času krompirjevih počitnic in božično – novoletnih praznikov pripravijo tudi tematsko animacijo in silvestrsko zabavo.

Akcijska ponudba kampa Polidor

Rezervirajte parcelo ali hišico po mailu ali telefonu in izkoristite akcijske ponudbe.

Kampiranje v terminu 2.10. – 15.3.

> 16 € za 2 osebi na parceli z elektriko in vodo. Otroci do vključno 11. leta in en kuža bivajo brezplačno. Glede na razpoložljivost parcel omogočajo zgodnjo prijavo in pozno odjavo. Doplačilo turistična taksa.

Strošek rezervacije parcele v višini 25 € se v zimskem obdobju plača le v terminih, ko je veliko povpraševanje - krompirjeve počitnice (30.10. - 6.11.) in novo leto ( 27.12. - 2.1.).

Glamping hiške za pare v terminu 22.9. – 22.12.

> 26 € za najem hiške za 2 osebi, posteljnina, brisače, pijača dobrodošlice, 50% popust na masaže. Doplačilo 15 € zaključno čiščenje in turistična taksa.

Mobilne hišice Comfort & Premium za 4 – 6 oseb

Hišice so ogrevane in nudijo veliko prostora – opremljene z lastno kuhinjo, dnevnim prostorom, kopalnico in dvema spalnicama. V določenih hišicah so dovoljeni tudi psi.

>52 € v terminih do 13.10.
>49 € v terminih od 13.10. do 22.12.

Cena vključuje posteljnino, brisače, pijačo dobrodošlice, 50% popust na masaže. Doplačilo 35 € za zaključno čiščenje, dodatno se plača še turistična taksa.

Mobilne hišice Deluxe za 4 osebe z jacuzzijem

Štiri mobilne hišice so dodatno opremljene z lastnim jacuzzijem, ki je postavljen na zunanjo teraso in ima ogrevano vodo. Cena najema v jesenskih in zimskih terminih od 64 do 78 €, novoletne počitnice 105 €.

Več informacij o ponudbi kampa Polidor dobite na - https://www.campingpolidor.com

Datum objave
Kategorija
Statistika
5132 ogledov