Kamp Polidor - 2 osebi kampirata za 16 €, najem mobilne hiške od 49 €

Datum objave
Kategorija
Statistika
11613 ogledov

Kamp Polidor – Funtana je eden najboljših majhnih kampov na Hrvaškem, ki je odprt čez celo leto in tako omogoča zimsko kampiranje ter najem mobilnih hišic. Izkoristite akcijske ponudbe in pridite na kampiranje v Istro.

Kamp Polidor je zanimiv tudi izven glavne turistične sezone, saj leži med krajema Poreč in Funtana, ki ju povezuje urejena obmorska pot primerna za sprehode in družinsko kolesarjenje. Kolesa si lahko izposodite kar na recepciji kampa.

Pri slovenskih kampistih je kamp Polidor dobro znan in številni se radi odločijo, da krompirjeve počitnice ali pa božično – novoletne praznike preživijo na kampiranju. Kamp ima samo 45 lepo urejenih kamping parcel, 24 mobilnih hišic, 6 večjih glamping šotorov in 6 manjših glamping hišic.

V Polidorju se vedno kaj dogaja, za otroke je v sklopu osrednjega objekta urejena igralnica s toboganom, na voljo je tudi zunanje igrišče, za odrasle pa je na voljo fitnes in masaže. Med prazniki v kampu pripravijo tudi tržnico istrskih izdelkov.

Cenejše kampiranje v Funtani

Tudi letos so v kampu Polidor poskrbeli za izredno ugodne zimske cene kampiranja, ki veljajo od 1. oktobra do 15. marca. Za počitniške termine priporočamo predhodno rezervacijo parcele in mobilne hišice, saj je povpraševanje veliko, prostora v kampu pa vedno premalo.

Kampiranje v terminu 1.10. – 15.3.

> 16 € za 2 osebi na parceli z elektriko in vodo, otroci do 12. leta in en kuža bivajo brezplačno.

Glede na razpoložljivost parcel omogočajo zgodnjo prijavo in pozno odjavo. Doplačilo turistična taksa.

Mobilne hišice Comfort & Premium za 4 – 6 oseb

Mobilne hišice v kampu Polidor so moderno opremljene, dodatno ogrevane s klimatsko napravo in nudijo veliko prostora. Vse hišice imajo dve spalnici, kopalnico, kuhinjo z dnevnim prostorom in veliko teraso. V hišicah Premium so dovoljeni tudi psi.

Akcijska cena najema mobilne hišice > 49 € v terminih od 1.10. do 28.12.

V novoletnem terminu najem mobilne hišice stane od 92 €.

Mobilne hišice Deluxe za 4 osebe z jacuzzijem

Štiri mobilne hišice Deluxe so dodatno opremljene z lastnim jacuzzijem, ki je postavljen na zunanjo teraso in ima ogrevano vodo. Cena najema v zimskih terminih je od 62 €, za novoletne počitnice pa od 105 €.

Cene najema mobilne hiše vključuje posteljnino, brisače, pijačo dobrodošlice in 50% popust na masaže. Doplačilo za zaključno čiščenje je 35 €, dodatno se plača še turistična taksa.

Več informacij o ponudbi kampa Polidor dobite na - www.campingpolidor.com

Datum objave
Kategorija
Statistika
11613 ogledov