Akcija jesenskega in zimskega kampiranja v kampu Kamp Porto Sole – Vrsar

Datum objave
Kategorija
Statistika
2980 ogledov

Kamp Porto Sole je bil pred leti eden prvih na Hrvaškem, ki je bil odprt čez celo leto. Kamp leži ob južnem robu Vrsarja, kjer so na dveh travnikih urejene parcele, ob robu kampa pa tudi mobilne hišice. Gre za odlično lokacijo za ljubitelje sprehodov in kolesarjenja ob morju.

Kamp Porto Sole, Vrsar - Avtokampi.si

Kamp Porto Sole je zelo vsako leto bolj priljubljen in letos lahko rečemo, da je tudi oktobra še skorajda 90% zaseden. Veliko slovenskih kampistov pričakujejo predvsem v času krompirjevih počitnic in potem tudi med božično – novoletnimi prazniki.

Novost kampa Porto Sole je moderno urejen sanitarni objekt pri morju, ki je ogrevan in prilagojen otrokom in invalidnim osebam. Urejena je previjalnica, pralnica perila in notranji prostor za pomivanje posode.

V gornjem delu sanitarij so dodali še nekaj privatnih kopalnic, ki jih gostje lahko najamejo, v eni od kopalnici je dodan še jacuzzi, v eni pa finska savna. Cene najema kopalnic so od oktobra do aprila od 25 do 55 € na dan.

Kampiranje in najem mobilnih hišic v Vrsarju

Kampistom so na voljo parcele ob morju, kjer so sanitarije ogrevane in parcele pri recepciji, kjer pa sanitarije niso ogrevane, ima pa tam nekaj Premium parcel ob elektriki tudi vodo in odtok.

Odločite se lahko tudi za najem modernih mobilnih hišic za 4+2 osebi, vendar pa je v tem času na voljo le 20 hišic, ki so nekoliko bolje izolirane in tako primernejše za nižje temperature. Opremljene so z dvema spalnicama, dvema kopalnicama, kuhinjo in veliko teraso. Lokacija hišic je v bližini recepcije.

Za otroke je urejeno otroško igrišče, ob kampu so teniška igrišča, v času počitnic in praznikov pa pripravijo tudi tematsko animacijo npr. za noč
čarovnic, božič in novo leto. Žal pa tudi v letošnji zimski sezoni ne bo mogoča uporaba notranjega bazena hotela Pineta, ker bo hotel zaprt.

Gostom priporočamo tudi uporabo koles, saj je do Limskega kanala urejena kolesarska pot, prav tako tudi do Funtane in naprej proti Poreču. Pot poteka izven glavnih cest oz. večinoma ob morju, tako da je primerna tudi za otroke.

Akcijske ponudbe zimskega kampiranja, najema hišic in pavšalov

Kampiranje z Avtokampi kartico v terminu 29.8. – 31.10. 2021 & 1.3.- 4.6.2022  > cena za 2 osebi in pes na parceli Standard z elektriko je cena 18 € + otroci do 12 let kampirajo brezplačno.

Zimsko kampiranje od 1.11. do 1.4. ob predhodni rezervaciji parcele Standard (po telefonu, mailu ali na spletni strani) za 2 osebi + otroci do 12 + pes že od 16,50 €. Cene na parcelah ob morju od 20,50 do 23 €.

Najem mobilne hišice od oktobra do aprila je cenovno zelo ugoden. Hišica za 4 – 6 oseb stane že od 54 €, če pa se v terminu 1.11. - 1.4. odločite za 30 dnevni najem, pa je cena že od 430 € za celotno obdobje.

Cena zimskega pavšala za do 4 osebe (3.10. – 14.4.) je 1.000 € oz. v coni pri morju 1.500 €. Odločite se lahko tudi za mesečni pavšal (1.11. – 1.5.), ki pa stane od 270 do 380 €

Več o kampu Porto Sole – Vrsar > www.maistracamping.com

Datum objave
Kategorija
Statistika
2980 ogledov