Kamp Rožac vabi na kampiranje na otok Čiovo pri Trogiru

Datum objave
Kategorija
Statistika
1884 ogledov

Kamp Rožac se odpira 20. maja in tudi v sezoni 2020 omogoča ugodno kampiranje z Avtokampi kamping kartico in dodatne popuste na najem mobilne hišice. Zaradi dobre sence in peščene plaže kamp priporočamo družinam z otroki.

Kamp  Rožac leži na otoku Čiovo, ki je s kopnim in Trogirom povezan z mostom. Kamp ima parcele urejene na manjšem polotoku, kjer senco dajejo borovci. Odločite se lahko za kampiranje tik ob morju ali pa najem mobilnih hišic, ki so od plaže oddaljene samo 20 - 50 metrov.

Kampiranje in najem mobilnih hišic ob peščeni plaži

Parcele v kampu Rožac so opremljene z elektriko, vodo in odtokom, v osrednjem delu kampa pa je manjši del tudi neparceliran in tako cenovno dostopnejši. Šotoristom nudijo tudi ločen prostor ob desni strani plaže. Sanitarije v kampu so zelo lepo urejene, imajo pa tudi urejen prostor za oskrbo avtodoma.

V kampu Rožac nudijo tudi najem mobilne hišice za 4+1 osebo, ki so od morja in plaže oddaljene le 50 - 100 metrov. Gre za klimatizirane hišice opremljene z dvema spalnicama, kopalnico, kuhinjo z dnevnim prostorom in teraso. Večina hišic ima tudi dobro senco in pogled na morje.

V kampu Rožac so psi dobrodošli, saj so dovoljeni na parcelah in v mobilnih hišicah, urejeni so tuši za pse in tudi pasja plaža. Lastniki čolnov se bodo razveselili možnosti privezov, sicer pa imajo v kampu še pekarno, restavracijo in lokal na plaži. Za otroke je urejeno manjše otroško igrišče, sicer pa je plaža, ki je kombinacija peska in proda, glavna lokacija dogajanja v kampu.

Kamp Rožac - cenejše kampiranje in najem mobilne hišice

V kampu Rožac je potrebno parcele in mobilne hišice za čas glavne turistične sezone (julij, avgust) rezervirati dovolj zgodaj, saj je običajno povpraševanje večje od zmogljivosti kampa.

>Kamp omogoča popust na Avtokampi.si kamping kartico in sicer posebno ceno 18 € za 2 osebi, psa in parcelo z elektriko v terminih 20.5. - 13.6. in 29.8. - 1.11.

Za parcele tik ob morju je v terminih 20.5. - 13.6. & 29.8. - 19.9. potrebno doplačati od 3 do 5 € na noč - presenečeje po koronavirusu - doplačila letos NI!

V terminu glavne sezone od 13.6. do 29.8. je popust na kampiranje 5%.

V terminih 1.10. - 1.11. gostom na parcelah ali neparceliranem delu kampa v primeru 7 nočitev podarjajo 1 nočitev (7+1).

>Najem mobilne hišice -  do 30.6. 10% popust na vse rezervacije hišic, v terminu 1.10. - 1.11. nudijo akcijo - bivate 7, plačate 6 noči.

Vse informacije o ponudbi kampa Rožac in rezervacijah parcel ter najema mobilnih hišic dobite na www.camp-rozac.hr
Datum objave
Kategorija
Statistika
1884 ogledov