Kamp Šenkova domačija je podaril kampiranje na Jezerskem

Datum objave
Kategorija
Statistika
7118 ogledov

Radi kampirate v naravnem okolju in imate radi hribe ter domače živali? Potem pridite na Turistično kmetijo Šenkova domačija na Jezersko, kjer imajo urejen tudi prostor za kampiranje.

V nagradni igri smo podarili 2 kamping nočitvi za 2 osebi na Jezerskem. Pod novico smo objavili ime srečnega nagrajenca. Čestitamo!

Jezersko je priljubljena poletna destinacija, saj je visoko med gorami nekaj stopinj hladneje kot pa v dolini, nudi pa veliko dogajanja in številne možnosti športnih aktivnosti, še posebej za pohodništvo in kolesarjenje.

Otroci se lahko »namakajo« v Planšarskem jezeru, se odpravijo na pravljični pohod do Palčkove skale in si skupaj s starši ogledajo Jezerske Štorije – igro o življenju nekoč v teh krajih. Seveda pa naravno okolje samo po sebi nudi veliko animacije.

Letošnji 61. Ovčarski bal, ki je največja prireditev na jezerskem, bo potekal 11. avgusta, ko bodo vsem obiskovalcem pokazali dela v povezavi s predelavo ovčje volne.

Kampiranje s pogledom na gore

Turistična kmetija Šenkova domačija leži le nekaj 100m od jezera in ob prostoru za kampiranje omogoča tudi spanje v lepo urejenih sobah in apartmajih.

Na kmetiji zelo skrbijo za ohranjanje dediščine prednikov, tako da so letos zaključili s prenovo več kot 500 let stare hiše v kateri so uredili nove namestitvene enote.

Prostor za kampiranje je urejen ob sami hiši, kjer je na travniku prostor za šotore, lahko se postavi tudi manjše prikolice, za avtodome pa je nekaj prostora na dvorišču. Omogočajo priklop na elektriko, lepo je urejen sanitarni objekt, gostom pa je na voljo tudi uporaba kuhinje, miz in klopi. Lahko se odločite in prespite tudi na seniku.

Imetniki naše kamping kartice imajo 10% popust na kampiranje.

Ob večerih v kampu zakurijo ogenj in otroci radi pečejo koruzo, hrenovke in krompir. Zvezde kampa pa so domače živali, ki jih je vedno polno dvorišče. Kuža, muce, kokoši, race se prosto gibljejo, na bližnjih travnikih se pasejo ovce in krave, v hlevu pa imajo še domačo pasmo prašičev.

Na kmetiji je tudi manjši gostinski lokal, kjer nudijo domačo hrano pripravljeno po starih receptih npr. ajdove žgance, ajmoht, jagnjetino, teletino, buhtlje in seveda domače kislo mleko.

Pridite letos kampirat na Jezersko in uživajte v odlični ponudbi Šenkove domačije in celotnega kraja.

Ime srečnega nagrajenca

Nagrada - 2 kamping nočitvi za 2 osebi v kampu Šenkova domačija na Jezerskem:

Maja Klančnik, Podgorje

Čestitamo!

Datum objave
Kategorija
Statistika
7118 ogledov