Kamp Šimuni do konca aprila 2011 omogoča ugoden najem mobilnih hišic

Datum objave
Kategorija
Statistika

Mislite, da je preživljanje počitnic v avtokampih omejeno samo na poletni čas? Zadnja leta so velik hit mobilne hišice, ki so največkrat postavljene na najboljših lokacijah v kampih. Tako je tudi v kampu Šimuni na otoku Pagu, kjer so v zadnjih letih ob 3 km dolgi prodnati plaži postavili kar 200 mobilni hišic.

Mislite, da je preživljanje počitnic v avtokampih omejeno samo na poletni čas? Zadnja leta so velik hit mobilne hišice, ki so največkrat postavljene na najboljših lokacijah v kampih. Tako je tudi v kampu Šimuni na otoku Pagu, kjer so v zadnjih letih ob 3 km dolgi prodnati plaži postavili kar 200 mobilni hišic.kamp camping Šimuni pag Croati hrvaška

Vse hišice so popolnoma opremljene z lastno kuhinjo in kopalnico, teraso ter dvema spalnicama. Vse mobilne hišice so opremljene tudi s klimatsko napravo, ki v jesenskih dneh pride prav tudi za krajše ogrevanje prostorov v primeru mrzlih noči.


Akcijska ponudba najema mobilnih hišic v Šimunih
Kamp Šimuni sodi med 10 najboljših hrvaških kampov in je eden redkih, ki je odprt čez celo leto. Tako so za goste pripravili jesensko ponudbo bivanja v mobilnih hišicah.

Od 18. septembra pa vse do konca aprila 2011 pa lahko v kampu Šimuni hišico najamete za 7 noči in plačate samo 4 noči (4=7), kar pomeni, da boste za tedenski najem hišice tipa Comfort plačali samo 4 x 30 eur = 120 eur.

V ceno najema mobilne hišice je vključeno bivanje štirih oseb, avto, posteljnina in brisače. slika.asp?slika=3732Doplačila za dodatne osebe, dodatni avto in ostale dodatne usluge se plačajo po ceniku kampiranja.

V ponudbi imajo tudi možnost najema večjih mobilnih hišic npr. za 5 ali 6 oseb, katerih tedenski najem v terminu po 18. septembru stane od 148 do 164 eur.



Rezervacije mobilnih hišk
Vse dodatne informacije in rezervacije mobilnih hišic lahko opravite na spletni strani kampa Šimuni - www.camping-simuni.hr ali pa na elektronskem naslovu info@camping-simuni.hr oz. na telefonski številki +385 (0) 23 697 441.


Gastronomska ponudba kampa Šimuni
Kamp Šimuni poleg običajne infrastrukture potrebne za kampiranje nudi tudi obilico gastronomskih užitkov. V središču kampu, tik ob plaži, preko celega leta deluje restavracija Mali raj. Za razliko od drugih restavracij, kjer večinoma ponujajo ribe ali tradicionalno hrvaško hrano, vas bodo v Malem raju postregli s specialitetami različnih svetovnih kuhinji. Daleč naokoli so poznani po kitajski, tajski, mehiški, indijski in italijanski kuhinji, ki jo pripravljajo kuharji iz vseh koncev sveta.


    kamp camping Šimuni pag Croati hrvaška
    kamp camping Šimuni pag Croati hrvaška
    kamp camping Šimuni pag Croati hrvaška