Družinski vikend v kampu Šobec - 3. do 5. september

Datum objave
Kategorija
Statistika
7328 ogledov

Prvi septembrski vikend se dobimo v kampu Šobec na Družinskem kamping vikendu. Veliko se bo dogajalo, organizirana bo otroška animacija, športne igre, pena party, večerna zabava, družinski pohodniški izlet, rafting. Plačilo kampiranja je možno tudi s turističnimi boni!

Družinsko kampiranje na Šobcu

Rezervirajte termin od petka do nedelje (3. – 5.9.), ko bodo v kampu Šobec pripravili veliko športnih, zabavnih in poučnih aktivnosti. Poskrbeli bodo, da bo na kampiranju uživala celotna družina.

Prihod je v petek popoldne, ko si boste izbrali prostor za kampiranje. Sledi peka kruha, koruze in hrenovk na odprtem ognju (lahko prinesete tudi penice), zvečer pa še zabava z živo glasbo.

Sobotno dopoldne bo namenjeno športnim aktivnostim v kampu (odbojka, košarka, mini golf...). Sredi dneva bodo otroke razveselili gasilci, ki bodo pripravili pena party, ob 18. uri pa bo prišel čarodej Toni, večer pa bo zabava na plaži.

V nedeljo po zajtrku bo potekal družinski pohod na Talež, kjer je trasa primerna tudi za najmlajše kampiste. V nadaljevanju dneva se lahko odločite za družinski rafting po reki Savi, obisk poletnega sankališča Straža, Zipline Dolinka Bled, ogled Blejskega gradu ...

Akcijska ponudba kampiranja + pozna odjava

Cene kampiranja so za družinski vikend nižje za 20%, ob tem pa je v ceno vključena vsa dodatna animacija (doplača se samo rafting) in seveda možnost plačila s turističnimi boni. Gostom družinskega vikenda bo v nedeljo brez doplačila omogočen pozen odhod iz kampa do 17. ure.

Akcijske cene so:

- odrasla oseba 10 € na noč

- otroci do 7. leta je brezplačno, od 7 – 14 let je cena 7 € na noč

- neparceliran del gratis, doplačilo za elektriko 4,60 €.

Zaradi lažje organizacije družinskega kampiranja, prosijo za predhodno prijavo po mailu na [email protected] s pripisom Prijava na družinski vikend na Šobcu - Priimek družine.

Več informacij o dogodku na Facebook strani kampa Šobec >>

Datum objave
Kategorija
Statistika
7328 ogledov