Kamp Šobec za 20% znižal cene kampiranja

Datum objave
Kategorija
Statistika
6466 ogledov

Kamp Šobec je bil med prvimi kampi po Sloveniji, ki so letos odprli vrata. Pripravil so kar nekaj novosti in tudi znižali cene kampiranja, ki bodo veljale tudi v času glavne sezone.

AKCIJA20% popust na redne cene kampiranja do 5.7., v glavni sezoni 6.7. - 23.8. velja 20% popust v primeru vsaj 3 nočitev. Imetnikom Avtokampi kamping kartice do 5.7. nudijo dodaten 10% popust na kampiranje.

Bo pa letos tudi v kampu Šobec možno izkoristiti turistične bone za kampiranje, ki jih je napovedala slovenska vlada in sicer 200 € za odraslo osebo in 50 € za mladoletne osebe.

Kamp Šobec je v zadnji letih naredil velik preskok v kvaliteti saj so prenovili večino sanitarnih objektov, postavili dvoje novih sanitarij, uredili nove kamping parcele ob bajerju in reki Savi, prenovili restavracijo in zgradili lastno čistilno napravo.

Gostom je tako na voljo več kot 200 urejenih kamping parcel opremljenih z elektriko in vodo, številne pa imajo tudi odtok. Osrednji del kampa pa je še vedno neparceliran in gostom nudi prijeten prostor pod borovci.

Najamete lahko tudi lesene bungalove za do 6 oseb, ki so postavljeni v osrednjem delu kampa in so opremljeni s kuhinjo, kopalnico in dvema spalnicama.

Letošnje novosti v kampu Šobec

Med letošnjimi novosti je potrebno omeniti prenovljen največji sanitarni objekt, ki je sedaj moderno urejen in vključuje tudi otroške ter družinske sanitarije.  Dodatno so uredili tudi prostor, kjer je tuš za pse, kolesarnico in servisno delavnico z zunanjim prostorom za pranje koles.

Novost kampa Šobec je tudi moderno opremljen apartma za 4+2 osebi (105m2), ki je urejen v povsem novem objektu nad restavracijo in trgovino. Apartma je opremljen v slogu tradicionalne alpske arhitekture z veliko lesa in vključuje dve spalnici, vsako s svojo kopalnico, kuhinjo in velik dnevni prostor.

Sicer pa okolica kampa Šobec nudi veliko aktivnosti za družine. Sprehodite se po kateri od tematskih pohodniških poti, za najmlajše je v Radovljici zanimiva interaktivna čebelarska pot, pa adventure mini-golf in seveda kolesarjenje po urejeni poti do Bleda.

Več o ponudbi kampiranja v kampu Šobec - www.sobec.si

Datum objave
Kategorija
Statistika
6466 ogledov