Kamp Stobreč - odličen kamp ob robu Splita

Datum objave
Kategorija
Statistika
5521 ogledov

Split je zanimivo mesto, ki ga nogometni navdušenci poznajo po Hajduku, turisti po Dioklecijanovi palači in starem delu mesta, kampisti pa po odličnem kampu Stobreč, ki je lani prejel nagrado Naj kamp Adria kot tretji najboljši kamp v Dalmaciji.

V nagradni igri je kamp Stobreč podaril dve lepi nagradi - najem mobilne hišice in kampiranje. Pod novico smo objavili ime srečnih nagrajencev. Čestitamo!

Kamp Stobreč leži ob južnem delu mesta in gostom omogoča, da z mestnim avtobusom oddidejo na ogled starega dela mesta. Kamp leži ob prodnato - peščeni plaži, ob kateri je tudi restavracija in otroško igrišče.

V kampu vsako leto pripravijo kakšno novost. Lani so zgradili wellness center z zunanjimi bazeni, savnami, masažami, jacuzzijem in fitnesom, ki je odprt od sredine maja do oktobra.

Letos so v ponudbo dodali nove prostorne mobilne hišice. Gre za 7 hišic za 4+1 osebo (37 – 39m2), ki so izredno moderno urejene z dvema kopalnicama in veliko teraso ter postavljene nad osrednjo plažo.

Kampistom so v kampu Stobreč čez celo leto na voljo lepo urejene in tudi senčne parcele opremljene z elektriko, vodo in odtokom, šotoristom pa je namenjen manjši neparceliran del. Sanitarije so lepo urejene, ker je veliko gostov z avtodomi, pa imajo tudi oskrbovalno postajo in kemični wc.

Pohvalno je, da imajo kot eden redkih kampov tudi možnost najema mobilnih hišic, ki so prilagojene invalidnim osebam. Sicer pa nudijo še več različnih tipov mobilnih hišic za 4 - 5 oseb, pa tudi nekaj manjših hišic za pare, ki pa so brez kuhinje.

Ker ima tudi lastnik kampa psa, so zelo dobrodošli kužki, ki so dovoljeni tudi na plaži in v mobilnih hišicah.

Restavracija v kampu deluje vse dni v tednu, trgovina je tik ob recepciji, imajo pa tudi nekaj športnih igrišč. Omogočajo tudi najem kajakov, pedalinov, vodnih skuterjev in koles, v kampu deluje tudi potapljaški center. Lokacija kampa nudi tudi nekaj adrenalinskih aktivnosti v okolici Omiša npr. plezanje, rafting, soteskanje, zip-line... 

Akcijska ponudba kampiranja in najema mobilnih hišic

Avtokampi kamping kartica omogoča posebno ceno kampiranja - 18 €, ki vključuje 2 osebi, psa in parcelo z elektriko, velja pa v terminih 1.1. – 30.6. & 1.9. – 31.12.

Za najem mobilnih hišic nudijo tudi akcije - v terminih 1.1. - 25.5. in 1.10. - 31.12 bivate 7 in plačate le 5 nočitev, v terminih 26.5. – 1.7. & 1.9. – 30.9. akcija bivate 7, plačate 6 nočitev. V terminih 1.1. – 24.6. & 1.9. – 31.12. v primeru min. 3 noči podarijo zaključno čiščenje.

Več informacij o ponudbi kampa lahko najdete na www.campingsplit.hr

Imena srečnih nagrajencev - podarja kamp Stobreč, Split

1. Nagrada: Vikend najem mobilne hišice za 4 osebe v terminih do 25.5. ali po 15.9.
Vinko Košmerl, Loški Potok

2. Nagrada: 3 kamping nočitve za 2 osebi na parceli z elektriko v terminih do 15.6. in po 15.9.
Boštjan Sitar, Radomlje
Čestitamo! Nagrajenca bosta o nagradi obveščena tudi po elektronski pošti.

Datum objave
Kategorija
Statistika
5521 ogledov