Kamp Stobreč v Splitu ima spet akcijo kampiranja in najema mobilnih hišic

Datum objave
Kategorija
Statistika

V edinem kampu v Splitu so pripravili jesensko akcijo kampiranja, ko vam ob tedenskam bivanju omogočajo posebne popuste

Dalmatinska prestolnica Split se lahko pohvali le z enim pravim kampom, ki je kamp Stobreč Splitob tem tudi edino uradno parkirišče za avtodome.

Kamp Stobreč je tudi eden redkih kampov v Dalmaciji, ki je odprt čez celo leto. Od centra mesta je kamp oddaljen vsega 6 kilometrov,  zato je odlično izhodišče za ogled samega mesta, kjer si morate obvezno ogledati Dioklecijanovo palačo in popiti kavico na znani splitski rivi. V večernih urah pa je mesto polno različne zabave in kulturnih prireditev. Priporočamo tudi izlet z ladjico do otoka Brač ali pa rafting po reki Cetini.

Kamp Stobreč so v zadnjih 5 letih popolnoma prenovili, tako da je zaradi urejenosti parcel, sanitarij in vse ostale dodatne kamping infrastrukture ocenjen s štirimi zvezdicami.kamp Stobreč Split

V kampu Stobreč imajo v dobri senci dreves urejenih 200 kamping parcel, ki so opremljene z elektriko in vodo, polovica pa jih ima dodatno urejen tudi odtok. Del kampa je tudi neparceliran in namenjen predvsem lastnikom šotorov.V kampu so dobrodošli tudi lastniki avtodomov, ki bodo na parcelah našli urejene priključke za oskrbo  vozil, dodatno pa imajo urejen tudi prostor za izpust odpadne vode.

Avtokamp Stobreč vam ponuja tudi možnost bivanja v mobilnih hišicah različnih velikosti. Hišice nudijo apartmajsko udobje saj so popolnoma opremljene, klimatizirane, vsaka pa ima tudi svojo teraso. Vse hišice so od plaže oddaljene manj kot 150 metrov.

JESENSKA AKCIJA KAMPIRANJA IN NAJEMA MOBILNIH HIŠIC
V času od septembra do konca leta imajo v kampu Stobreč posebno akcijo, v kateri vam ob tedenskem kampiranju ponujajo posebne popuste.

Najem mobilnih hišic - minimalno  7 noči:
01.09. – 08.09.  - 10% popusta
08.09. – 29.09.  - 15% popusta
29.09. - 31.12.  - 20% popusta

Kamping parcele - minimalno 7 noči
01.09. – 21.09.  - 30% popusta
22.09. – 31.12.  -  20% popusta

Več informacij akcijski ponudbi in o samem kampu Stobreč boste izvedeli na spletni strani www.campingsplit.hr, kjer lahko tudi opravite rezervacijo mobilnih hiš ali kamping parcel.