Kamp Stobreč vabi na novoletno kampiranje v Splitu

Datum objave
Kategorija
Statistika
4775 ogledov

V Splitu je čez celo leto odprt kamp Stobreč, ki za novoletne počitnice vabi na urejene kamping parcele in v mobilne hišice. Gratis uporaba wellness centra s savnami in jacuzzijem!

Kamp Stobreč leži ob južnem robu mesta Split, od katerega centra je oddaljen le 6 km. V samem mestu se bo v adventnem in novoletnem času veliko dogajalo. Postavljene bodo številne stojnice, čez dan in ob večerih pa bo potekal bogat praznični program.

Za najdaljšo noč v letu bodo goste v Splitu zabavali Klapa Intrade in Tomislav Bralić, do jutra pa bo potem za vzdušje poskrbela Jelena Rozga. Več o prazničnem dogajanju v Splitu izveste na www.visitsplit.com

Od kampa Stobreč do centra mesta je urejena povezava z mestnim avtobusom, vozijo tudi taksiji, v primeru lepega vremena pa se lahko odpeljete tudi s kolesom.

Posebnost prazničnega paketa kampiranja v kampu Stobreč je brezplačna uporaba wellness centra, ki deluje v sklopu kampa. V terminu od 23. decembra do 7. januarja bodo na voljo savne, jacuzzi, masaže in fitness, zunanji bazeni pa žal niso ogrevani in so zaprti.

Praznično kampiranje že od 13 €

Gostom v kampu Stobreč nudijo lepo urejene kamping parcele opremljene z elektriko in vodo, ogrevan sanitarni objekt, restavracijo s prostornim notranjim delom, otroška igrala…

Če boste v kampu ostali vsaj 3 noči, boste dobili posebno ceno – 13 € za 2 osebi, parcelo in elektriko. V primeru krajšega bivanja pa lahko izkoristite popust na Avtokampi kamping kartico, ko je cena za 2 osebi 18 €. Otroci od 5 do 12 let doplačajo po rednem ceniku 2,80 € na noč, mlajši pa bivajo brezplačno.

Najem mobilne hišice ob morju

Odločite se lahko tudi za najem mobilne hišice – izbirate lahko med manjšimi za 2 osebi ali večjimi za 4 – 5 oseb. Vse večje hišice imajo kuhinjo z dnevnim prostorom, kopalnico, dve spalnici in teraso. Manjše hišice za dve osebi nimajo kuhinje. V hišicah je urejeno ogrevanje preko klime, možno pa je tudi dodatno ogrevanje na elektriko.

Cena najema mobilne hišice za 2 osebi je 36 €, za 4 – 5 oseb pa od 49 do 77 € odvisno od opremljenosti in lokacije hišice. Dodatno vam v primeru 4 nočitev 1 noč podarijo oz. za 7 dnevno bivanje vam podarijo 2 nočitvi.

Več informacij ter rezervacije parcel in mobilnih hišic v kampu Stobreč - www.campingsplit.com

Datum objave
Kategorija
Statistika
4775 ogledov