Kamp Straško in Omišalj – kampiranje že za 20 €

Datum objave
Kategorija
Statistika
4386 ogledov

Kamp Straško iz Novalje na Pagu in lani prenovljen kamp Omišalj z otoka Krk povezuje isti lastnik sodita med odlične hrvaške kampe. Dokaz so tudi številne nagrade Naj kamp Adria in ADAC Superplatz. Za letos sta oba kampa pripravila odlično ponudbo kampiranja za imetnike Avtokampi kamping kartice.

Kamp Straško - odlična izbira za družinsko kampiranje

Kamp Straško v Novalji na otoku Pag številni kampisti poznate in je eden najboljših kampov za družine, saj ima odlično senco, lepo plažo, odlično animacijo in številna igrala. Vzdolž dolge obale so urejene kamping parcele opremljene z elektriko in vodo, gornji del pa je neparceliran in cenovno ugodnejši. Sanitarije so prenovljene, v kampu pa je na voljo vse od trgovine, tržnice, restavracij, lokalov in številnih športnih objektov.

V kampu Straško se lahko odločite tudi za najem mobilnih hišic, ki so postavljene na različnih delih po kampu – veliko jih je ob morju, najnovejše mobilne hiške pa so postavljene malce dlje od obale, zato so ob njih zgradili še bazene.

Za nekoliko drugačne počitnice pa priporočamo najem modernega glamping šotora opremljenega s kuhinjo, spalnicami in kopalnico. Na voljo so manjši šotori za pare in večji za 4 oz. 6 oseb.

Kamp Omišalj - odlična ponudba nagrajena z nazivom ADAC Superplatz

Kamp Omišalj na otoku Krk je prvi kamp, ki ga vidite pri vožnji s celine na otok. Gre za popolnoma prenovljen bivši kamp Pušča, ki navduši z urejenimi kamping parcelami urejenimi tik ob morju. Tako lahko kampirate dobesedno na plaži. Gostje pohvalijo vrhunske sanitarne objekte, za otroke je urejeno igrišče in bazen ob restavraciji.

Desni del kampa je namenjen gostom v mobilnih hišicah. Tudi v kampu Omišalj so ob hišicah, ki so od morja malce bolj oddaljene, zgradili manjše bazene. Na voljo so hišice za 4 + 2 osebi in tudi nekaj večjih hišic za 6 oseb, ki so opremljene s tremi spalnicami.

Plaža v kampu je prodnata, žal pa je v kampu sence malo, vendar bo z leti bolje, saj so po kampu in parcelah posadili številna drevesa. Gostom je na voljo tudi multifunkcijsko športno igrišče in mini golf.

Akcijska ponudba kampiranja z našo kamping kartico

V obeh kampih imetnikom Avtokampi kamping kartice nudijo posebne ugodnosti. Izven glavne sezone lahko 2 osebi kampirata na parceli z elektriko za le 20 € na noč (dodatne osebe doplačajo po ceniku). Akcijska cena velja v terminih 19.4. - 30.6. & 1.9. – 6.10. oz. v primeru kampa Omišalj do 27.10.

V času glavne sezone 1.7. – 31.8. pa velja 5 % popust na ceno osebe v primeru plačila z gotovino.

Več informacij o kampu Straško dobite na www.campingstrasko.com in o kampu Omišalj pa na www.campingomisalj.com

Datum objave
Kategorija
Statistika
4386 ogledov