Z Avtokampi kamping kartico v kampu Straško kampirate že za 20 €

Datum objave
Kategorija
Statistika
4099 ogledov

Kamp Straško iz Novalje je za kamping sezono 2020 pripravil odlično akcijsko ponudbo za imetnike Avtokampi kamping kartice, ko bosta lahko 2 osebi kampirali za le 20 € na noč, dodatno pa bodo podarili še en dan bivanja.

Gre za enega najboljših kampov na otoku Pag, ki se lahko pohvali z odlično senco na parcelah in tudi ob plaži, zato v kamp Straško rade zahajajo družine z majhnimi otroki.

Kamping parcele so prostorne, opremljene z elektriko, vodo in odtokom, gornji del kampa pa je urejen kot neparceliran del, tako da se tudi v glavni sezoni vedno dobi prostor.

Odločite se lahko tudi za najem mobilne hišice za 4 – 6 oseb, ki so prav tako zelo priljubljene, saj nudijo veliko udobja, številne hišice, predvsem v levem delu kampa, pa imajo tudi zelo dobro senco. Mobilne hiške v kampu Straško so klimatizirane, postavljene v bližino morja, določene pa imajo skupne bazene. V hišicah so ob doplačilu dovoljeni tudi psi.

V gornjem delu kampa je na voljo nekaj glamping šotorov za 2, 4 ali 6 oseb.

Animacija, plaža, bazeni, gostinska ponudba

V kampu Straško na enem mestu najdete vse kar potrebujete, od trgovine do pekarne, trafike, prodajalne sadja, ribarnice, restavracije in lokalov.

Vsak dan se v kampu nekaj dogaja pa naj bo to na plaži, v animacijskem centru, ob bazenih postavljenih tik ob plaži ali na športnih igriščih, ki so za goste brezplačni. Poleti imajo v morju tudi vodni park z napihljivimi igrali, katerega uporaba je prav tako brezplačna. Poskrbljeno je tudi za najmlajše, ki se lahko igrajo v urejeni igralnici ali pa obiščejo mini živalski vrt pri recepciji.

Zvečer pa z vlakcem na sladoled v mesto ali na večerno kino predstava ob morju. Otrokom nikoli ni dolgčas in se radi vračajo na počitnice v Novaljo.

Akcijske ponudbe za sezono 2020 na kamping kartico

Objavili smo cene kampiranja in najema mobilnih hišic ter glamping šotorov, ki so večinoma ostale na enaki ravni kot lani. Nekoliko se je podražil edino pavšalni najem parcel.

Še posebej nas veseli, da smo za kampiranje z Avtokampi kamping kartico dobili odlične popuste, tako da pohitite z rezervacijo parcel, saj številni to opravijo že ob zaključku lanskega dopusta.

Akcija v sezoni 2020:

- 20 € + bivate 7, plačate 6 oz. 14=12 v terminih 19.4. – 30.6. & 1.9. – 11.10. Cena vključuje 2 osebi in enega psa na parceli ali neparceliranem delu z vključeno elektriko in vodo. Otroci do vključno 6. leta bivajo brezplačno, starejši doplačajo 4,50 € oz. imajo do 6.6. tudi brezplačno bivanje. ​

- 5% popust na ceno osebe v terminu 1.7. – 1.9. Popust v glavni sezoni velja le v primeru plačila z gotovino

Kamping kartico brezplačno naročite na naši spletni strani - www.avtokampi.si/kamping-kartica in jo takoj prejmete po elektronski pošti, v kampu pa jo pokažete z mobilnim telefonom.

Več informacij o kampu Straško dobite na - www.campingstrasko.com

Datum objave
Kategorija
Statistika
4099 ogledov