Kamp Straško je podaril 7 dnevno kampiranje

Datum objave
Kategorija
Statistika
19060 ogledov

Uživajte v enem najboljših hrvaških kampov za družine. Kamp Straško leži ob 2 km dolgi prodnati plaži in navdušuje z odlično senco. V letu 2018 je kot najboljši kamp v Dalmaciji prejel nagrado Naj kamp Adria.

V nagradni igri, ki poteka na naši spletni strani, je kamp Straško podaril 7 dnevno kampiranje za 2 osebi. Pod novičko sm0 objavili ime srečnega nagrajenca. Čestitamo!

Otroci bi želeli v Straško vsako leto

Otroci so navdušeni nad kampom Straško, saj jim je na voljo bogata celodnevna animacija, ki se nadaljuje še zvečer z mini diskom, enkrat tedensko pa imajo tudi ognjemet.

Poletni meseci so namenjeni vodni zabavi, zato kamp nudi napihljiva igrala v morju, ki so otrokom na voljo brezplačno. Ob robu plaže je še bazenski del z več manjšimi bazeni. In da ne pozabimo - takoj za recepcijo imajo tudi mini živalski vrt s konji, ki jih lahko jahate po kampu, oslički, kozami, purani, želvami, mucki...

V kampu je veliko družin z otroki in po dnevu ali dveh večina že najde nove kamping prijatelje s katerimi uživajo skozi celoten dopust.

Kampiranje, mobilne hišice, glamping šotori

Kamp Straško sodi med večje kampe in vzdolž celotne obale ima v dveh delih lepo urejene kamping parcele opremljene z elektriko, vodo in odtokom. Gornji del kampa je neparceliran in tako priljubljen predvsem pri šotoristih. Po celotnem kampu je veliko zelenja in rož, ob plaži pa tudi travnati deli za ležanje. Sanitarni objekti so bili v zadnjih letih prenovljeni in vključujejo tudi otroške kopalnice.

Pri gostih je priljubljen tudi najem mobilnih hišic, ki so razporejene na več različnih delih. Vse hišice v Straškem so velike dovolj za 4 - 6 oseb, lahko pa se odločite za bolj senčne parcele z mobilnimi hišicami, ali pa najnovejšimi, ki so urejene ob bazenih.

Za nekoliko drugačno kampiranje pa lahko najamete tudi glamping šotore, ki pa so postavljeni pri recepciji v gornjem delu kampa. Na voljo so šotori za 2, 4 ali 6 oseb, ki so opremljeni s spalnicami, kopalnico, večji šotori pa imajo tudi kuhinjo.

V kampu je poskrbljeno tudi za dobro trgovinsko in gostinsko ponudbo - velika trgovina, pekarna, ribarnica, prodajalna sadja in zelenjave, picerija, dve restavraciji, slaščičarna, lokali ob plaži in še kaj bi se našlo.

Kamp Straško enostavno morate obiskati in preveriti, če je res tako odličen kot smo napisali. Več o kampu izveste tudi na www.campingstrasko.com

Ime srečnega nagrajenca

V nagradni igri je sodelovalo 4.678 oseb in nagrado - 7 dnevno kampiranje za 2 osebi v terminih 10. 9. – 6.10. 2019 ali od odprtja kampa v sezoni 2020 do 30.6.

PATRICIJA PEČNIK, GORNJI GRAD

Čestitamo! Nagrajenka bo o prevzemu nagrade obveščena po elektronski pošti.

Datum objave
Kategorija
Statistika
19060 ogledov