Kamp Straško – vrhunski kamp s senco in prodnato plažo vabi na otok Pag

Datum objave
Kategorija
Statistika

O kampu Straško na otoku Pag je bilo že veliko napisanega in še vedno trdimo, da je to eden najboljših kampov za družinsko kampiranje z otroki. Izkoristite ugodnejše cene kampiranja in akcijsko ceno najema mobilnih hišic z 10% popustom in brezplačnim izletom.

Kampiranje ob prodnati plaži in v senci hrastov

Kamp Straško gostom nudi veliko lepo urejenih in zelo senčnih parcel opremljenih z elektriko in vodo. Parcele so urejene vzdolž 2 km dolge prodnate plaže, tako da so vse zelo blizu morja. Malce bolj oddaljen je le neparceliran del, ki pa je priljubljen pri šotoristih in nudi cenejše kampiranje.

Kampiranje v kampu Straško priporočamo tudi družinam z dojenčki, saj je senca resnično odlična, kar velja tudi za plažo, saj so gosta hrastova drevesa tudi tam. Tako lahko z dojenčkov uživate ob robu plaže ali pa greste na sprehod z vozičkom po urejenih senčnih poteh po celotnem kampu.

V kampu se vedno veliko dogaja, še posebej za otroke, saj imajo odlično animacijsko skupino, številna igrala in tudi notranjo igralnico za najmlajše. Ob plaži so urejeni tudi manjši bazeni, namenjeni predvsem otroški zabavi.

Kamping kartica prinaša popust

Priporočamo, da si za kampiranje v kampu Straško uredite brezplačno Avtokampi kamping kartico, ki prinaša posebno ceno – 20 € za 2 osebi na parceli z elektriko in psa v terminih do 30.6. in od 1.9. do konca sezone. V juliju in avgustu je popust 5% na ceno osebe ob plačilu z gotovino. Otroci do 7. leta čez celo sezono bivajo brezplačno, v času nizke sezone pa tudi otroci do 12. leta.

Najem mobilne hišice v kampu Straško - akcija v maju in juniju

Za tiste, ki si želijo preživeti udobne počitnice, pa na različnih delih kampa omogočajo najem mobilne hišice. V njih je v dnevnem prostor in dveh spalnicah prostora za 4 odrasle osebe in dva otroka. Mobilne hiške v kampu Straško imajo na površini 32 - 36 m2 (odvisno od modela) še dve kopalnici in popolnoma opremljeno kuhinjo.

Za uživanje v prijetnih jutrih in prekrasnih sončnih zahodih pa je ob hišicah še velika terasa s sedežno garnituro. Najmodernejše so mobilne hiške ob bazenih in v prvih vrstah ob morju. Ob doplačilu so v hišicah dovoljeni tudi psi.

Relax in Gastro paket v terminu 4.5. -7.6.   - 10% popust in brezplačni izlet po otoku

V mesecu maju in juniju omogočajo 10% popust na najem mobilnih hišic Adria, Olive in Mediteran. Cene najema mobilnih hišk so tako s popustom od 53 € na noč - akcijska cena velja ob min. 2 nočitvah.

Gostom je brezplačno na voljo organiziran izlet v Lun, kjer si lahko ogledate nasad stoletnih oljk in poizkusite odlično oivno olje ali pa se odpravite na ogled sirarne Gligora in pokušino znanega paškega sira.

Več informacij o kampu Straško - www.campingstrasko.com