Novosti v lani odprtem kampu Ugljan in akcija na kamping kartico

Datum objave
Kategorija
Statistika

Otok Ugljan je priljubljen pri turistih, ki si želijo mirnih počitnic in lepe narave. Kamp Ugljan je bil odprt lani, letos pa sezono pričenjajo 29. maja. Pripravili so posebne akcije na Avtokampi kamping kartico!

Na otok Ugljan se pride s trajektom, ki večkrat dnevno vozi iz pristanišča Gaženica na južnem delu Zadra. Vožnja traja le 25 minut, zato je otok tudi cenovno dostopen, npr. za 2 osebi in avto okoli 20 € v eno smer.

Urejene kamping parcele in prostor za šotore

Kamp Ugljan je eden najbolj modernih kampov na dalmatinskih otokih. Leži na zahodni strani otoka in je 3 km oddaljen od kraja Ugljan. Pohvali se lahko z lepo urejenimi parcelami - nudijo 70 velikih parcel z elektriko in vodo ter dodatno še neparceliran del za šotoriste. Ponosni so na izredno moderne sanitarije, ki vključujejo tudi otroške sanitarije, prostorom za pomivanje posode, pralnico perila in možnost oskrbe avtodoma.

V kampu so dobrodošli tudi kužki, zato imajo tuš za pse in pasjo plažo.

Novosti v sezoni 2020: ozelenitev kampa in ureditev zelenjavnega vrta, kjer si gostje lahko naberejo zelenjavo, ureditev prostora za šotoriste, dodatne štiri manjše mobilne hišice Studio za 2 + 2 osebi in pet Premium mobilnih hišic za 4 - 6 oseb, razširitev plaže, mini trgovina v kampu.

Najem mobilnih hišic v kampu Ugljan

Velika novost za ta del Dalmacije in otok Ugljan je možnost najema modernih mobilnih hišic. V ponudbi imajo 19 mobilnih hišic treh različnih tipov.

Mobilne hiške z dvema spalnicama so za 4 +2 osebi, na voljo pa so tudi hišice s tremi spalnicami za 6 odraslih oseb. Vse hišice imajo tudi popolnoma opremljeno kuhinjo, dnevni prostor in dve kopalnici.

Novost so manjše mobilne hišice za 2 +2 osebi opremljene z eno splanico, kopalnico ter dnevnim prostorom z manjšo kuhinjo.

V mobilnih hišicah so dovoljeni tudi kužki.

Počitnice v glamping šotoru

Ob robu kampa in v bližini plaže so postavili tudi štiri agencijske glamping šotore, ki so različnih velikosti, in sicer za 2 – 4 osebe. Šotori so opremljeni z eno ali dvema spalnicama, ob tem pa imajo še kuhinjo, kopalnico in teraso.

Uživanje na plaži ali ob bazenu

V kampu Ugljan je osrednja plaža urejena v prodnato – peščenem zalivu, preostali del pa je skalnat. Otroci bodo lahko uživali na delu z mivko, običajno pa se najbolj razveselijo manjšega bazena, ki je urejen v gornjem delu kampa in ima ogrevano sladko vodo. Ob plaži deluje restavracija z lokalom.

Za otroke so urejena igrala, poleti pa bo tudi nekaj dodatne animacije. Ugljan je sicer zelo priljubljen pri kolesarjih, saj nudi veliko kolesarskih poti po otoku, ker pa je z mostom povezan z otok Pašman, lahko kolesarski izlet še podaljšate. Kolesa lahko najamete kar v kampu.

Na otok Ugljan se pride s trajektom, ki večkrat dnevno vozi iz pristanišča Gaženica na južnem delu Zadra. Vožnja traja le 25 minut, zato je otok tudi cenovno dostopen npr. 2 osebi in avto okoli 20 € v eno smer.

Popust na kampiranje in mobilne hišice

Na ceno kampiranja in najema mobilnih hišic imajo imetniki Avtokampi kamping kartice popust.

Kampiranje:

> 20 € za 2 osebi na parceli Standard (100 – 150 m2) z elektriko v terminu 29.5. – 30.6., doplačilo za psa je 4 €

> 20% popust na vseh parcelah v sezoni 2020

Najem mobilne hišice:

> 5% popust na najem mobilne hišice

> v maju in juniju 2020 posebna akcija:

- 49 € za mobilno hišico studio (2+2 osebi – 20m2)

- Od 75 € za mobilno hišico Premium (4 – 6 oseb – 40 m2)

- Od 79 € za mobilno hišico Premium s tremi spalnicami ( 6 oseb, 40 m2)

Potrebna doplačila - turistična taksa, prijava in zaključno čiščenje.

Več informacij o ponudbi kampa Ugljan in cenah odbite na njihovi spletni strani - camping-ugljan.com