Kamp Valkanela - družinsko kampiranje v Vrsarju

Datum objave
Kategorija
Statistika
130 ogledov

Vrsar je zanimiv turistični kraj v Istri, ki nudi obilo možnosti kampiranja. Družinam je zelo prijazen kamp Valkanela, ki ob urejenih parcelah nudi tudi najem mobilnih hišic, odlična je animacija ter športna ponudba, prenovljena pa je tudi osrednja plaža. V kampu imajo tudi bazen, gostom z našo kamping kartico pa nudijo dodaten popust.

Malo pred Vrsarjem deluje kamp Valkanela, ki je zelo priljubljen pri družinah z otroki, saj nudi obilicokamp Valkanela Vrsar - avtokampi.si zabave za otroke. V bližini plaže je v senci borovcev urejen animacijski prostor, kjer ob pomoči animatorjev otroci ustvarjajo in se igrajo.

Družinsko kampiranje v Vrsarju
Celotna destinacija Vrsar je zelo priljubljena, saj sta od kampa do kraja urejeni sprehajalna in kolesarska pot, v bližini je Limski kanal do katerega vam priporočamo, da se kar z ladjico, ob koncu dneva pa se povzpnite do cerkvice nad Vrsarjem, od koder so najlepši sončni zahodi.

Kamp Valkanela
sodi med večje kampe v Istri, kjer se vedno najde kakšna prosta parcela za kampiranje. Lani so na polotoku uredili nove parcele, jih opremili z elektriko, vodo in odtoki. Tam najraje kampirajo gostje z avtodomi in prikolicami. Šotoristi uživajo na neparceliranem delu na desni strani kampa, ki je tudi cenovno bolj dostopen.
kamp Valkanela Vrsar - avtokampi.si
Mobilne hišice z bazeni in jacuzziji

Lahko pa v kampu Valkanela najamete mobilne hišice za 4 ali 6 oseb. Del hišic je urejen v neposredni bližini bazenskega kompleksa, drugi del pa je urejen v gornjem delu kampa.

Gostom so tam namenili dodatne manjše bazene, določene hišice pa imajo tudi lastni jacuzzi. Gre za moderno opremljene hišice, ki nudijo veliko udobja, večje pa so opremljene s tremi spalnicami za 6 odraslih oseb in dva otroka.kamp Valkanela Vrsar - avtokampi.si


Prenovljena plaža po meri otrok

Osrednja plaža v kampu Valkanela je bila prenovljena. Urejen je večji prodnat zaliv, nekaj manjših delov ima tudi mivko, ob njih pa je urejeno otroško igrišče, prostori za sončenje, lokal in napihljiva igrala v morju. Del plaže je tudi betoniran, ob robu kampa pa deluje dobro opremljena marina. Ob plaži je urejen športni center s teniškimi igrišči, igriščem za odbojko na mivki, mini golf, možnostjo najema čolnov in koles. na dveh delih je urejena tudi pasja plaža.

Kamp Valkanela nudi večji bazenski kompleks s plavalnim bazenom, bazenom s skakalnico in otroškim bazenom. Na bazenih delujeta lokal in restavracija, v kampu pa imajo tudi trgovino, ribarnico, pekarno, prodajalne izdelkov za na plažo.
kamp Valkanela Vrsar - avtokampi.si
Akcijske ponudbe kampiranja in najema mobilnih hišic
V kampu Valkanela kampirate ceneje z našo kamping kartico, ki nudi 10% popust v terminih od odprtja kampa do 30.6. in od 27.8. do zaprtja kampa, v času glavne sezone pa je popust 5%.

Kamp v določenih terminih (20.4. – 28.6. & 26.8. – 29.9.) nudi družinski paket kampiranja (2 odrasli osebi + 2 otroka na parceli z elektriko), ki stane od 19 do 44 eur. Paket vključuje tudi psa, wifi in 10% popust na gostinske storitve v restavracijah Smrikva in Kantineta.

Če se boste odločili za najem mobilne hišice, potem je dobro preveriti aktualno ponudbo, saj so cene glede na tip hišic zelo raznolike. V terminu od 2. do 19. maja nudijo dodaten 10% popust.

Več informacij o ponudi kampa Valkanela Vrsar dobite na spletni strani www.campingrovinjvrsar.com

kamp Valkanela Vrsar - avtokampi.si

Datum objave
Kategorija
Statistika
130 ogledov