Kampa Lopari in Rapoča - odlična destinacija za družinske počitnice

Datum objave
Kategorija
Statistika
1577 ogledov

Otok Lošinj privablja goste zaradi lepega naravnega okolja, ki ga krasijo številno borovi gozdovi. Zaradi lokacije je kampiranje na Lošinju priljubljeno vse od pomladi do jeseni, saj je klima mila. Samo dober kilometer od Osorja, kjer je »meja« med Cresom in Lošinjem, ležijo Nerezine, kjer najdemo dva pri Slovencih zelo priljubljena kampa - Lopari in Rapoča

Preverite akcijske ponudbe kampiranja v obeh kampih, ki so letos izjemne, saj lahko ob zgodnji rezervaciji dobite do 20% popusta, imetniki naše kamping kartice pa tudi odlične cene kampiranja izven sezone.

Kampiranje v Nerezinah na Lošinju

Kamp Lopari je večji od obeh kampov z okoli 400 kamping parcelami. Te so deloma peščene deloma pa urejene na travniku. V bližini recepcije je tudi urejeno postajališče za avtodome, ki je namenjeno prehodnim gostom.

Več sence je v osrednjem delu kampa, plaža pa je kombinacija prodnate in nasutega peska, kar je zelo primerno za otroke. Za njih imajo tudi urejeno otroško igrišče, v poletnih mesecij pa pripravijo animacijo.

V kampu omogočajo tudi najem modernih mobilnih hišic za 4 +2 osebi in enega glamping šotora. Tik ob kampu nudijo tudi najem apartmajev.

V poletnih mesecih organizirajo animacijo, urejeno je otroško igrišče in en večji ter lepo urejen sanitarni objekt. Lokacija kampa je tik pod planino Osorščica (588m nad morjem), kar številni kampisti izkoristijo za pohodniški izlet, saj je z vrha lep pogled na celoten Kvarner.

Kamp Rapoča je urejen ob robu kraja Nerezine s katerim je povezan z obmorsko sprehajalno potjo. Kamp navduši s senco in domačim vzdušjem, majhnost (le nekaj več kot 100 parcel) pa pomeni tudi veliko varnosti, saj otroci lahko brezskrbno uživajo v igranju in tekanju po kampu.

Za proste parcele v borovem gozdičku ob morju je potrebno poskrbeti dovolj zgodaj in si urediti rezervacijo. Odločite se lahko tudi za najem mobilnih hišic – imajo tri različne tipe hišic za 4+2 osebi s površino od 24 do 34 m2.

Plaža v kampu Rapoča je razdeljena na več peščenih zalivčkov, možnost je priveza manjših čolnov, v bližini pa je tudi večja marina.

Akcijska ponudba kampiranja in najema mobilne hišice ter apartmaja

Poskrbite za zgodnjo rezervacijo parcel, mobilnih hišic in apartmajev  v kampih Lopar in Rapoča:

- 15% popust na rezervacije parcel, mobilnih hišic in apartmajev do 31.3.
- 20% popust na mobilne hišice tipa Delta (4 +2 osebi – 32m2) do 15.2.

Avtokampi.si kamping kartica - 2 osebi kampirata že za 14 €

Naša kamping kartica letos nudi odlično ceno kampiranja na Lošinju. V kampu Lopari bosta 2 osebi kampirali že od 14 € na noč, v kampu Rapoča pa za 16 €.

Akcijska cena velja v terminih 20.4. – 22.6. & 23.8. – 14.10. in velja za kampiranje na parcelah Standard in Comfort, vključuje pa dve osebi, psa in elektriko. Na parcelah ob morju je v tem terminu popust 10% na ceno osebe, v sezoni od 22.6. do 23.8. pa je popust na vseh parcelah 5%.

Več o kampiranju na Lošinju izveste na www.losinia.hr

Datum objave
Kategorija
Statistika
1577 ogledov