Kampa Lopari in Rapoča z ugodno ceno vabita na Lošinj

Datum objave
Kategorija
Statistika
1186 ogledov

Nerezine najdete na začetku Lošinja, kjer sta dva predvsem za družine zanimiva kampa. Večji je kamp Lopari, manjši pa kamp Rapoča, ki sta ob koncu avgusta in za september pripravila zanimive akcijske ponudbe kampiranja in najema mobilnih hišic.

Kamp Lopari se lahko pohvali z dolgo plažo, ki je kombinacija proda in peska. Kampisti se lahko odločijo za urejene parcele opremljene z elektriko in vodo ali pa neparceliran del, kjer pa je tudi več sence.

V gornjem delu kampa so na voljo tudi mobilne hišice za 4 – 6 oseb in zanimiv glamping šotor za 2 – 4 osebe za nekoliko drugačne počitnice. Vse namestitve so klimatizirane in opremljene z lastno kopalnico in kuhinjo.

NOVO v sezoni 2020 - veseli nas informacija, da bo kamp Lopari v sezoni 2020 dobil novo urejene kamping parcele, nov sanitarni objekt, mini golf igrišče in večnamensko športno igrišče.

Javili so nam tudi, da bodo na voljo nove pavšalne parcele, tako da vsi zainteresirani za pavšal na Lošinju, lahko že poskrbite za rezervacijo parcele.

Kamp Rapoča leži tik ob robu Nerezin in sodi med manjše kampe, ki nudi senčne parcele v borovem gozdičku ob morju ali na travniku v osrednjem delu kampa.

Omogočajo tudi najem mobilnih hišic, ki pa jih je manj kot v sosednjem kampu. Vse so za 4 – 6 oseb, manjše so površine 24, večje pa 32 m2.

Plaža v kampu je kombinacija peščenih zalivov in skalnatega dela, ob plaži je manjša marina s prostorom za majhne čolne, za večje pa se najde privez v samem kraju. Sanitarije so lepo urejene, za otroke je urejeno igrišče, v kampu deluje trgovina, restavracija in lokal na plaži.

Oba kampa sta prijazna do kužkov, saj ima urejeno plažo, tuš, dovoljeni pa so tudi v mobilnih hišicah. Na svoj račun pa bodo prišli tudi pohodniki, saj se nad Nerezinami dviga planina Osorščica (588m), od koder je lepo pogled na celoten Kvarner..

Akcijske ponudbe kampiranja in najema mobilnih hišic

Avtokampi kamping kartica omogoča popuste v obeh kampih čez celo sezono. Posebna akcija velja v terminu od 23.8. – 14.10., ko lahko 2 osebi na parcelah Standard in Comfort z vključeno elektriko kampirata za 14 € v kampu Lopari oz. 16 € v kampu Rapoča.
Na parcelah bliže morja je popust 10% na ceno osebe.

So pa v obeh kampih pripravili še dodatni akciji, ki veljata tako za parcele kot tudi za najem mobilne hišice:

> 15% popust v primeru vsaj 3 nočitev – velja do 7.9.
> 20% popust v primeru vsaj 5 nočitev – velja od 23. 8. do 1.9.

Več o kampiranju v Nerezinah izveste na - www.losinia.hr

Datum objave
Kategorija
Statistika
1186 ogledov