Kampa Lopari in Rapoča z novostmi in ugodno ceno vabita na kampiranje na Lošinj

Datum objave
Kategorija
Statistika
2755 ogledov

Nerezine najdete na začetku Lošinja, kjer sta dva predvsem za družine zanimiva kampa Lopari in Rapoča. Iz kampa Lopari so javili lep spisek novosti za novo kamping sezono, pripravili pa so tudi nekaj akcijskih ponudb npr. kampiranje 2 oseb že za 16 €.

Video predstavitev novosti v kampu Lopari v sezoni 2020

Kamp Lopari se lahko pohvali z dolgo plažo, ki je kombinacija proda in peska. Kampisti se lahko odločijo za urejene parcele opremljene z elektriko in vodo ali pa neparceliran del, kjer pa je tudi več sence.

V gornjem delu kampa so na voljo tudi mobilne hišice za 4 – 6 oseb in zanimiv glamping šotor za 2 – 4 osebe za nekoliko drugačne počitnice. Vse namestitve so klimatizirane in opremljene z lastno kopalnico in kuhinjo.

NOVO v sezoni 2020 v kampu Lopari

Veseli nas informacija, da bo kamp Lopari v sezoni 2020 dobil kar nekaj novosti, med katerimi pa gostje najbolj pričakujejo nov sanitarni objekt, saj je bil do zdaj samo eden, tako da je bilo z nekaterih parcel kar daleč do sanitarij.

Spisek vseh novosti:

- kamping parcele v bližini morja

- zgradili bodo nov moderno urejen sanitarni objekt, ki bo prilagojen otrokom in invalidnim osebam

- nove mobilne hišice Mediterranean Blue Village in Family Village

- izboljšan brezplačen WI-FI

- izgradnja mini golf igrišče

- izgradnja multifunkcijskega športnega igriša npr. za nogomet, košarko.

Iz kampa Lopari so javili, da so na voljo nove pavšalne parcele, tako da vsi zainteresirani za pavšal na Lošinju, lahko že poskrbite za rezervacijo parcele.

Kamp Rapoča leži tik ob robu Nerezin in sodi med manjše kampe, ki nudi senčne parcele v borovem gozdičku ob morju ali na travniku v osrednjem delu kampa.

Omogočajo tudi najem mobilnih hišic, ki pa jih je manj kot v sosednjem kampu. Vse so za 4 – 6 oseb, manjše so površine 24, večje pa 32 m2.

Plaža v kampu je kombinacija peščenih zalivov in skalnatega dela, ob plaži je manjša marina s prostorom za majhne čolne, za večje pa se najde privez v samem kraju. Sanitarije so lepo urejene, za otroke je urejeno igrišče, v kampu deluje trgovina, restavracija in lokal na plaži.

Oba kampa sta prijazna do kužkov, saj ima urejeno plažo, tuš, dovoljeni pa so tudi v mobilnih hišicah. Na svoj račun pa bodo prišli tudi pohodniki, saj se nad Nerezinami dviga planina Osorščica (588m), od koder je lepo pogled na celoten Kvarner..

Akcijske ponudbe kampiranja in najema mobilnih hišic

Avtokampi kamping kartica omogoča popuste v obeh kampih čez celo sezono. Kartico poakžete ob prijavi na recepciji kampa:

> Kamp Lopari - 16 € za 2 osebi in psa na parceli Standard in Superior z elektriko ali 10% popust na redne cene osebe na ostalih parcelah v terminu 10.4. - 20.6. in 22.8. – 12.10. V terminu 20.6. - 22.8. je popust 5% na ceno osebe.

> Kamp Rapoča - 18 € za 2 osebi in psa na parceli Standard in Comfort z elektriko ali 10% popust na redne cene osebe na ostalih parcelah v terminu 10.4. - 20.6. in 22.8. – 12.10. V terminu 20.6. - 22.8. je popust 5% na ceno osebe

So pa v obeh kampih pripravili še dodatne akcije, ki veljajo tako za parcele kot tudi za najem mobilne hišice:

>15% popust na vse rezervacije do 31.1.

> 15% popust v primeru vsaj 3 nočitev – velja do 7.9.

> 20% popust v primeru vsaj 5 nočitev – velja od 23. 8. do 1.9.

Več o kampiranju v Nerezinah izveste na - www.losinia.hr

Datum objave
Kategorija
Statistika
2755 ogledov