Kampi Maistra podarjajo kampiranje v Rovinju in nalepke Rad kampiram

Datum objave
Kategorija
Statistika
4911 ogledov

Rovinj je nam najlepši kraj v Istri, ki navduši s starim mestnim jedrom polnim majhnih butičnih trgovinic, lokalov, tržnico in cerkvico Sv. Evfemije na vrhu hribčka.

Otroci bodo v Rovinju veseli obiska akvarija in si ogledali številne ribe, rake ter školjke. Priporočamo tudi družinski kolesarski izlet po lepen in senčnem parku Zlatni rat na južni strani Rovinja, kjer so tudi otroška igrala, nekaj lokalov in števili lepi zalivčki primerni tudi za kopanje.

Podarjamo kampiranje v Rovinju in 100 nalepk rad kampiram

Maistra Camping ima v okolici Rovinju tri raznolike kampe – Polari, Veštar in Amarin. V vseh treh imajo imetniki Avtokampi kamping kartice popust, in sicer v poletni sezoni od 5 do 10% na ceno osebe in parcele. Kartico brezplačno naročite tukaj >>.

V nagradni igri podarjamo 2 kamping nočitvi za 2 osebi, dodatno pa bomo 100 sodelujočih nagradili z nalepko Rad kampiram. Odgovorite na vprašanje pod novičko.

Kamp Polari

Leži na južnem robu parka Zlatni rat in mesta Rovinj, do katerega pelje sprehajalna in kolesarska pot. Kamp je med večjimi, ob tem pa tudi zelo raznolik, saj se lahko odločite za kampiranje v odlični senci pod borovci ali pa med mediteranskimi rastlinami. Del parcel na levi strani kampa je namenjenih tudi nudističnemu kampiranju.

V kampu Polari omogočajo najem mobilnih hišic, ki so postavljene 100 – 200m od morja. Večina hišic je urejenih ob manjših bazenih ali pa imajo na terasi lasten jacuzzi. Na voljo so hišice z dvema ali tremi spalnicami.

Plaža v kampu je kombinacija peščene, prodnate in skalnate, del plaže ima tudi senco. Otroci najbolj uživajo v bazenskem kompleksu z vodnimi igrali in bazenom s skakalnico. V poletnih mesecih je organizirana animacija, otrokom pa je na voljo kar nekaj igrišč in napihljiva igrala v morju.

Kamp Veštar

Leži 5 km južno od Rovinja in je bil pred tremi sezonami popolnoma prenovljen, tako da je levi del kampa urejen v parcelah, desni pa je namenjen gostom v mobilnih hišicah. Navduši »ribiški« zaliv z restavracijo in barom na plaži, kjer se stalno nekaj dogaja in od koder je najlepši pogled na sončni zahod.

Parcele ob morju so namenjene predvsem gostom z avtodomi in prikolicami, saj so opremljene z elektriko, vodo in odtokom. Več sence je na parcelah v prvih dveh vrstah obmorju in v gornjem delu kampa.

V kampu Veštar lahko najamete odlične mobilne hišice opremljene z dvema kopalnicama, dvema ali tremi spalnicami, dnevnim prostorom, kuhinjo in veliko teraso. Najbližje plaži so Superior mobilne hiške, ki so postavljene v terasah, tako da je z vsake lep pogled na morje. Mobilne hišice Oasis imajo svoje bazene, hišice Forest Escape pa so zelo prostorne.

Levi del plaže je namenjen otrokom, saj je peščen in ima dopoldne tudi senco, desni pa je bolj skalnat. Kamp Veštar ima tudi večji bazen in vodni park z igrali in toboganom.

Kamp Amarin

Je najbolj naraven kamp v Rovinju s kamping parcelami na travnati površini in v senci mediteranskih dreves. Urejen je 3 km severno od Rovinja s katerim je povezan s taxi ladjico, ki vas pripelje v center mesta.

Kamp Amarin je dokaj miren in leži med bolj znanim družinskim hotelom in apartmajskim naseljem. Gostom je na voljo 1km dolga peščeno / prodnata plaža ob kateri je urejen tudi bazenski del s plavalnim in otroškim bazenom. Desni del plaže ima čez cel dan odlično senco.

Ob kampu je urejen športni center z igrišči za tenis, odbojko, košarko in nogomet, omogočajo najem koles, čolnov, kajakov in surf opreme. Za otroke poleti organizirajo animacijo in večerni mini disco.

Več o kampiranju v Rovinju izveste na - www.maistracamping.com

Kampi Maistra podarjajo kampiranje v Rovinju in nalepke Rad kampiram

Sodelujte v nagradni igri - odgovorite na vprašanje do 18. junija in sodelujte v nagradnem žrebanju!

  1. Nagrada: 2 kamping nočitvi za 2 osebi v kampu v Rovinju

  2. Nagrada: 100 nalepk Rad kampiram - Avtokampi.si

Nagradno vprašanje

V katerem kampu v Rovinju bi najraje preživel letošnje počitnice?

Izpolnite obrazec in sodelujte v nagradni igri

Polja označena z rdečo zvezdico (*) so obvezna!

Uporabnik

Kraj bivanja

Kontaktni podatki

Kako največkrat kampirate?

Datum objave
Kategorija
Statistika
4911 ogledov