Kamping in Karavaning sejem Ljubljana (27. - 30.9.) - podelili smo 40 vstopnic! Oglejte si prvo fotogalerijo

Datum objave
Kategorija
Statistika

Od četrtka do nedelje bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani potekal 10. Kamping in Karavaning sejem - mi smo podelili 40 vstopnic med obiskovalce naše spletne strani.

Od četrtka do nedelje bodo Gospodarsko razstavišče znova zavzeli avtodomi, počitniške prikolice, mobilne hiške, kamp oprema... potekal bo že 10. Kamping & Karavaning sejem. Za obiskovalce bo sejem odprt vse dni od 9. do 19. ure, v nedeljo pa do 17. ure. Vstopnina bo 6 evrov, za otroke do 15. leta pa je ob spremstvu staršev v vstop prost.sejem kamping & karavaning

Fotogalerija še sredinih priprav na sejem je na ogled pod novico.

Spletni portal Avtokampi.si je v nagradni igri podelil 40 vstopnic za ogled letošnjega sejma - spisek nagrajencev je objavljen spodaj.

Prodajalci počitniških vozil bodo predstavili številne novosti. Tako bodo na kamping sejmu razstavljali domači proizvajalci:  Adria mobil, Bravia, Polymobil, REM, Sun Living in Sun Roller, kot tudi zastopniki tujih proizvajalcev počitniških vozil: Arca, Benimar, Blucamp, Challenger, Dethleffs... Obiskovalci si bodo lahko ogledali pestro bero novosti pri dodatni opremi za počitniška vozila, šotorih ter drugi opremi za kampiranje in prosti čas.

Največji razstavljavec na sejmu bo Freedom Center iz Celja, ki bo predstavil kar 16 prikolic Hobby, prikolici T@B in Deseo ter predprostore Isabella in priljubljene šotorske prikolice Camp-let in Comanche.

Vzporedno s sejmom Kamping & Karavaning bo potekal tudi 1. sejem Outdoor, Beach & Play, poslovni sejem specializirane opreme in storitev za turistične ponudnike na prostem.

Na prvi večer sejma bo potekala podelitev priznanj slovenskim in hrvaškim kampom v akciji Naj kamp 2012, v kateri smo tudi na naši spletni strani www.avtokampi.si zbirali glasove slovenskih kampistov.

Za vse dni sejma so pripravili pester obsejemski program, s poudarkom na aktivnostih za družine. Vsi obiskovalci bodo lahko sodelovali  tudi v nagradni igri s preko 100 nagradami v protivrednosti 5000 evrov. Na sejmu bodo potekali tečaji kuhanja z Gostilno Slovenije, vožnje terenskega vozil(c)a na daljinsko upravljanje po spretnostnem poligonu, otroške delavnice in razstava 3D fotografij revije Družinska doživetja in igranje mega namiznega nogometa – Jetball. Številni popotniki, med njimi tudi družina Bračko, ki je v 1 letu prepotovala cel svet, bodo imeli potopisna predavanja (program je objavljen na spletni strani www.kamping-karavaning.si).

NAGRADNA IGRA - PODARJAMO 40 VSTOPNIC ZA 10. KAMPING & KARAVANING SEJEM

Srečni nagrajenci, ki prejmejo po eno vstopnico za ogled 10. Kamping in Karavaning sejma v Ljubljani, ki bo potekal od četrtka 27.9. do nedelje 30.9.

Aleksandra Bah, Prevorje
Lidija Bajt, Sežana
Bojan Beden, Domžale
Sandra Bertoncelj, Jesenice
Tomaž Božič, Hrušica
Franc Bricelj, Ljubljana
Milan Dostičič, Ajdovščina
Tanja Erniša, Murska Sobota
Uroš Frece, Kamnik
Tomaž Furlan, Dolenjske Toplice
Gal Gorišek, Zagorje ob Savi
Matej Grdadolnik, Logatec
Branka Hrastelj, Celje
Matej Hribar, Ljubljana
Darja Jemec, Kresnice
Janez Klofutar, Novo mesto
Tina Kokelj, Ljubljana
Gregor Kos, Brezovica pri Ljubljani
Tomaž Kregar, Radomlje
Stanko Krulec, Šentjur
Matjaž Lapornik, Rimske Toplice
Helena Mihelič, Litija
Aleksander Mladovan, Ozeljan
Luka Orehek, Domžale
Mitja Pellis, Idrija
Hedvika Petkovšek, Preserje
Klemen Porenta, Šentvid pri Stični
Breda Potočnik, Šenčur
Marjana Primožič, Tržič
Tanja Ramšak, Velenje
Irena Rupnik, Cerkno
Vesna Satler, Ptuj
Gregor Selan, Ljubljana
Nevenka Selin, Ljubljana
Saša Skočir, Lukovica
Franc Slavec, Ljubljana
Tomo Šetor, Maribor
Boris Teržan, Trbovlje
Leon Vavričuk, Laško
Grega Zrimšek, Ljubljana




Vsem udeležencem nagradne igre se zahvaljujemo za sodelovanje, srečnim nagrajencem pa iskreno čestitamo! Nagrajenci bodo o prejemu nagrade obveščeni po elektronski pošti - same vstopnice bodo prevzeli z osebnim dokumentom na glavni blagajni Gospodarskega razstavišča (vhod z Dunajske ceste).