Kampirajmo skupaj in Camp-let vikend v kampu Šobec

Datum objave
Kategorija
Statistika

Lastniki šotorskih prikolic Camp-let in vsi ljubitelji kampiranja se bodo od 31. maja do 2. junija zbrali na tradicionalnem kamping vikendu, ki bo letos potekal v kampu Šobec v Lescah na Gorenjskem.

Izkoristite tri dni druženja (pet. – ned.) v objemu lepe narave in reke Save, kjer bo na Kampirajmo skupaj veliko smeha ob skupinskem postavljanju tabora, dobre hrane na spoznavnem pikniku, raziskovanja okolice na sobotnem pohodu in zabave na popoldanskih družabnih igrah. Večeri pa se zaključijo v klepetu z novimi kamping prijatelji.

Pridete lahko s šotorsko prikolico, avtodomom, počitniško prikolico ali šotorom – vsi ste vabljeni v kamp Šobec, ki je s prenovo v zadnjih letih postal eden najboljših slovenskih kampov. Za otroke imajo številna igrala, plezalno steno, športna igrišča za nogomet, košarko in odbojko, za kopanje v bajerju pa bo verjetno še malce premrzlo. Kamp ima novo restavracijo in povsem na novo urejene kamping parcele ob reki in bajerju.

Pričakujejo več kot 50 šotorskih prikolic Camp-let, zato so na prireditev vabljeni tudi vsi, ki jih zanima, kako izgledajo novi modeli šotorskih prikolic. Njihovi lastniki bodo z veseljem posredovali konkretne informacije o uporabi.

Celoten dogodek ima tudi dobrodelni namen, saj bodo udeleženci z donacijami ZPM pomagali otrokom na morje.

Prijave na dogodek do petka, 24. maja oz. do zapolnitve prostih mest -  sprejemajo na spletni strani www.kampirajmoskupaj.si.

Se vidimo kampu Šobec v Lescah!