Mesto Krk vabi na adventno tržnico in zimsko kampiranje

Datum objave
Kategorija
Statistika
5693 ogledov

Mesto Krk se je konec novembra odelo v praznične barve, odprli so stojnice, ob vikendih do božiča pa organizirajo različne prireditve. Lokacija je zanimiva za obisk v decembru, saj sta tik ob mestu čez celo leto odprta kampa Ježevac in Bor.

Advent v Krku – od 27.11. do 24.12.

Mesto Krk je dobil praznično okrasitev in v parku se odvija božična zgodba, dodali pa so tudi nekaj stojnic, kjer diši po fritulah, kuhanem vinu, čaju in vroči čokoladi.

Organizirali bodo prazničnih prireditve, manjše koncerte, nastop klap in predstave namenjene najmlajšim obiskovalcem Krka.

Celoten adventni program mesta Krk objavljamo pod novico, najdete ga tudi na spletni strani www.tz-krk.hr

Zimsko kampiranje v kampu Ježevac

Otok Krk je zanimiv za zimsko kampiranje, saj je dovolj blizu tudi samo za vikend obisk. Izkoristite sončne dneve za sprehod in uživanje ob morju.

Ob robu mesta Krk je čez celo leto odprt kamp Ježevac. Gostom so na voljo kamping parcele, ogrevan sanitarni objekt, otroško igrišče in notranja igralnica.

Cena kampiranja z Avtokampi kartico stane samo 20 € za 2 osebi, parcelo Comfort iz elektriko, otroci do 12 leta pa bivajo brezplačno. Cene parcel tik ob morju so višje.

Odločite se lahko za najem modernih mobilnih hišic postavljenih ob morju. Imajo manjše hišice za 2 osebi ali večje za 4 - 6 oseb. Cene najema hišic pa so v decembru že od 42 €, v novoletnem terminu pa od 60 €.

Kamp Ježevac nudi tudi posebne cene 14 ali 30 dnevnega  najema mobilnih hišic, ki velja do konca parila 2022. Cena najema vključuje tudi vse druge stroške (elektrika, voda, wifi), doplačati je potrebno takso, za psa je doplačilo 2,50 €/ dan in zaključno čiščenje. Akcijske cene veljajo tudi v novoletnem terminu.

min. 14 dnevni najem mobilne hišice:

> Mobilna hišica za 2 osebi od 21 € na dan, za 4 - 6 oseb od 26 € na dan

min. 30 dnevni najem mobilne hišice :

> Mobilna hišica za 2 osebi od 15 € na dan, za 4 - 6 oseb od 19 € na dan

Rezervacije parcel in mobilnih hišic > www.camping-adriatic.com

Kamp Bor - kampiranje 2 oseb že za 18 €

Kamp Bor je urejen na nad mestom, tako da nudi lep pogled proti Krku. Kamping parcele so urejene v nasadu oljk, na voljo je tudi nekaj sončnih parcel.

Gostom so na voljo ogrevane sanitarije, omogočajo tudi nakup domačega vina in olivnega olja. Do centra Krka je 10 minut hoje.

Cena kampiranja z Avtokampi kartico je samo 18 € za 2 osebi, parcelo in elektriko. Otroci do 12 let bivajo brezplačno.

Adventni program - mesto Krk - Avtokampi.si

Datum objave
Kategorija
Statistika
5693 ogledov