Krompirjeve počitnice v kampu Danica v Bohinju

Datum objave
Kategorija
Statistika
3751 ogledov

Kamp Danica je eden najboljših kampov v Sloveniji, ki se lahko pohvali z ekoloških delovanjem, je pa tudi odprt čez celo leto. Pripravili so posebno ponudbo kampiranja v času krompirjevih počitnic, z našo kamping kartico pa 2 osebi kampirata že za 20 €.

Aktivne počitnice v Bohinju

Bohinj in kamp Danica nudi veliko možnosti za aktivne družinske počitnice. Lahko se s kolesom po urejeni kolesarski poti odpeljete do Bohinjske jezera, obiščete slap Savica, se odpravite z gondolo na Vogel in pohod po hribih, ki je primeren za celotno družino.

Kolesa lahko najamete kar v kampu in na urejenih igriščih igrate tenis, badminton, odbojko in namizni tenis. Predvsem ob večerih pa je priljubljeno kopanje v notranjem in zunanjem bazenu ter wellness v sklopu Vodnega parka Bohinj, ki je od kampa oddaljen 5 minut hoje.

V četrtek, 31. oktobra, bo v Bohinjski Bistrici potekal B.O.FEjST jesenski otroški festival, ki prinaša pester program od plesnih in pevskih nastopov, lutkovnih predstav, čarodeja, poslikave obrazov, predstavili pa se bodo različni športi npr. skoki, karate, kolesarjenje, ples…

Za ljubitelje smučarskega teka, pa je pomembna informacija, da bodo v Športnem centru Pokljuka predvidoma že od 26. oktobra pripravili prvi kilometer urejene tekaške proge na snegu.

Jesenska ponudba kampa Danica

Kamp Danica omogoča kampiranje na urejenih parcelah na nabrežju reke Save Bohinjke in na neparceliranem delu na sredini kampa. Na voljo je prenovljen in ogrevan sanitarni objekt, lahko pa se odločite tudi za najem privatne kopalnice.

Novost v ponudbi kampa Danica je možnost najema lesene hišice »Stan«, ki nudi apartmajsko udobje za dve osebi. Opremljen je s kuhinjo, jedilnim kotom, ležiščem za 2 osebi, wifi, televizija in zunanjo teraso. Poleti je gostom na voljo tudi zeliščni vrt. Cena najema hišice je 80 € na noč.

Cena kampiranja z Avtokampi.si kamping kartico je jeseni in pozimi zelo ugodna. Dve osebi kampirata že za 20 € na noč – cena vključuje neparceliran del z elektriko.

V kampu Danica so pripravili tudi jesenski 2 ali 5 dnevi družinski paket kampiranja, ki dodatno vključuje še poldnevni najem koles, kartico mobilnosti Julijske Alpe, vstopnino za ogled slapa Savica in Korita Mostnice, vožnjo z ladjico po jezeru, vstopnino za Bohinjski muzej, otroški festival B.O.FEjST.

Gosti prejmejo še sladico Savico v gostilni Danica in darilo s certifikatom Bohinjko. Petdnevni paket dodatno vključuje še 1 x 3 urno kopanje v Vodnem parku. Cena kamping paketa za 2 noči je 50 € na osebo, za 5 noči pa 90 €.

Več o kampiranju v Bohinju izveste na - www.tdbohinj.si/kamp-danica

Datum objave
Kategorija
Statistika
3751 ogledov