Matsport – akcija na vse strešne šotore

Datum objave
Kategorija
Statistika
6397 ogledov

Trgovina Matsport ima pomladansko akcijo na strešne šotore, ki so super izbira za vse popotnike, ki med dopustom večkrat menjajo lokacijo in radi obiščejo tudi malce bolj neobljudene kraje. Največja prednost strešnih šotorov je v enostavni in hitri postavitvi, po njih pa največkrat posegajo pari ali družine z enim otrokom. V ponudbi strešni šotori številnih znamk npr. Thule, Sheepie, iKamper, Alu-Cab, Campwerk ...

Trgovina Matsport je postala pravi zaklad za vse overland popotnike, ki si želijo odkrivati nove kraje in malce bolj nedostopne točke z vozilom in strešnim šotorom.

V zadnji letih si vse več ljudi želi prosti čas izkoristiti v naravnem okolju in biti tudi med dopustom aktiven.

Strešni šotor je odlična izbira za takšne počitnice, saj vam ni potrebno vsak dan iskati namestitve v kraju, zaradi hitre postavitve in tudi zlaganja pa boste lahko celoten dan izkoristili za uživanje, zvečer pa boste v minuti že imeli pripravljeno posteljo.

Strešni šotori so primerni skorajda za vsak avto, potrebujete samo še strešne nosilce (prečke), ki pa jih za vaš avto prav tako dobite pri Matsport.

Izbirate lahko med različnimi oblikami strešnih šotorov, na voljo je tudi več sistemov postavljanja in seveda velikosti. Največ strešnih šotorvo je primernih za dve osebi, so pa tudi večji modeli za 3 ali celo 4 osebe, tako da se lahko na popotovanje odpravi cela družina. Za udobno spanje poskrbijo penaste vzmetnice , za zračenje in zaščito pred dežjem pa kvalitetno platno.

Trgovina Matsport ima raznolike strešne šotore znamk Alu-Cab, Thule, Front Runner, Sheepie, Wild Land, Campwerk, iKamper in James Baroud, tako da za vsakega se najde tako cenovno kot tudi po kvaliteti velikosti dostopen šotor.

​VIDEO: postavitve šotora Bookara, znamke Sheepie

Pomladanska akcija na strešne šotore

AKCIJA – v pomladanski ponudbi pri Matsport nudijo 10% popust na vse strešne šotore na zalogi - cene že od 1.800 €!

Na voljo tudi celotna dodatna oprema, namenjena bolj avanturistično naravnanim popotnikom, kot so prtljažniki, tende, nosilci koles Thule in Peruzzo ...

Več o ponudbi strešnih šotorov pri Matsport >> www.matsport.si/overland, še bolje pa kar v njihovem razstavnem prostoru na Brnčičevi 11, Ljubljana - Črnuče.

Datum objave
Kategorija
Statistika
6397 ogledov