Matsport – akcija pri nakupu strešnega šotora

Datum objave
Kategorija
Statistika
1963 ogledov

Bi šel letos na kampiranje, pa se ti ne ljubi zabijat klinov in vsak dan iskat parcele za tvoj šotor? Kaj praviš na strešni šotor, kjer si precej bolj svoboden pri izbiri lokacije kampiranja, spalnico na streho vozila pa pripraviš v eni minuti.

Trgovina Matsport je postala pravi zaklad za vse overland popotnike, ki si želijo odkrivati nove kraje in malce bolj nedostopne točke z vozilom in strešnim šotorom.

V zadnji letih opažajo pri ljudeh vse večji trend vrnitve k naravi in po aktivnih počitnicah. Strešni šotori so izvrstna odločitev in primerni so skorajda za vsak avto. Vse kar je potrebno so strešno nosilci (imajo jih tudi pri Matsport) in primerno velik strešni šotor.

Na voljo so strešni šotori znamk Alu-Cab, Thule, Front Runner, Sheepie, Campwerk, iKamper in James Baroud, tako da za vsakega se najde tako cenovno kot tudi po kvaliteti velikosti (od 2 – 4 osebe) dostopen šotor.

Največja prednost strešnih šotorov je enostavna uporaba, predvsem pa hitri postavitev in zlaganje, ki traja le dobro minuto. V strešnem šotoru se spi zelo udobno, saj so opremljeni s posebnim ležiščem, imajo dobro urejeno zračenje, kvalitetno platno pa poskrbi, da boste tudi v dežju ostali suhi. Strešni šotori so odlična izbira za vse, ki na potovanju velikokrat menjate lokacijo bivanja.

AKCIJA – v akcijski ponudbi pri Matsport nudijo od 5 – 10% popust na spletni nakup strešnega šotora + pri nakupu nudijo brezplačno kompletno vgradnjo strešnega šotora na vozilo.

Na voljo tudi celotna dodatna oprema, namenjena bolj avanturistično naravnanim popotnikom, kot so prtljažniki, tende, nosilci koles Thule in Peruzzo ...

Več o ponudbi trgovina Matsport >>

Datum objave
Kategorija
Statistika
1963 ogledov