Mednarodni dan kampiranja – 13. september

Datum objave
Kategorija
Statistika
1206 ogledov

Vsak dan v letu je posvečen neki temi npr. imamo mednarodni dan voda, svetovni dan čokolade, svetovni dan družine, dan turizma ... Zakaj ne bi tudi ljubitelji kampiranja imeli svojega dne?

Na pobudo avstrijskih kampov se je druga nedelja v septembru določila za Mednarodni dan kampiranja. Letos to pride na 13. septembra.

Kampi se bodo na ta dan zahvalili vsem gostom za obisk v sezoni. Letošnja je bila precej drugačna, saj so spomladi še vsi napovedovali, da ne bomo kampirali, potem pa so se kampi pričeli odpirati v drugi polovici maja.

Slovenski kampi so letos tudi na račun turističnih bonov imeli nadpovprečno veliko domačih gostov, na Hrvaškem pa smo Slovenci do konca avgusta v kampih ustvarili nekaj več kot 2 milijona nočitev.

Gremo na jesensko kampiranje

Drugi septembrski vikend bo zelo lep in sončen, tako da ste vsi vabljeni, da ga preživite v enem od kampov. Lahko pridete tudi samo za eno noč, parkirate avtodom ali počitniško prikolico na lepo parcelo ali pa postavite šotor. Bistveno je, da uživate in preživite en lušten kamping vikend v naravi.

Seveda ne pozabite imeti s seboj Avtokampi kamping kartice, ki vam nudi številne popuste in paketne cene kampiranja.

Pripravili smo tudi spisek 22ih odličnih ponudb jesenskega kampiranja z našo kamping kartico. 2 osebi lahko kampirata že za 18 € >>

Kamp Bled pripravil posebno ponudbo

V kampu Bled so pripravili posebno vikend ponudbo ob prvem mednarodnem dnevu kampiranja. Ob ugodni ceni kampiranja na Avtokampi kamping kartico – 2 osebi plačata za nočitev in parcelo z elektriko le 20 €, so pripravili še sladko presenečenje in »I love camping« kavico v lounge baru Plaza s pogledom na jezero. V soboto ob 18. 30 uri bo pri kampu potekal lokostrelski turnir, v nedeljo med 12. in 16. uro pa še šmorn party.

Se vidimo v kampu Bled!

#mednarodnidankampiranja
#dayofcamping
#internationalcampingday

Datum objave
Kategorija
Statistika
1206 ogledov