Mixi Caravaning - do 43% popust na šotore Outwell

Datum objave
Kategorija
Statistika
12787 ogledov

Letos je veliko povpraševanje po šotorih, saj se številni na novo odločajo, da bodo počitnice preživeli na kampiranju. V Mixi Caravaningu so pripravili akcijo na odlične šotore Outwell in drugo kamping opremo

Mixi Caravaning  v svoji trgovini v Šenčurju ta teden odpira razstavni prostor šotorov. Postavili bodo najbolj zanimive šotore Outwell, tako da boste lahko praktično videli razliko v velikosti, kvaliteti in med klasičnim in napihljivim šotorom.

Pri njih dobite vse od dodatne kamping opreme, do opreme za počitniške prikolice in avtodome. Nudijo tudi servis počitniških vozil, tako da so resnično strokovnjaki in iz prakse vedo, kaj stranka potrebuje oz. kaj bo za vas najbolje.

Cenejši nakup šotorov Outwell

Šotori Outwell so dobro znani in za njih se odločajo tisti ljubitelji kampiranja, ki pri izbiri šotora ne želijo delati kompromisov in za svoj denar želijo kvaliteten šotor z integriranim dnom.

Letos je zelo priljubljen družinski šotor Outwell Lawndale 500 za 4-5 oseb. Opremljen je z dvema spalnicama, integriranim dnom in vodnim stolpcem 3.000 mm. Šotor je oblike tunela in ima tudi nekaj predprostora za dodatne stvari, v akcijski ponudbi pa je cena znižana za kar 43%, tako da stane 399 €.

Na voljo so tudi manjši šotori za 2 – 3 osebe, hitro postavljivi napihljivi šotori in bombažni šotori Outwell ter šotori znamk Vango, Coleman, Robens, Reimo in EasyCamp.

Za lažje iskanje so pripravili sistem izbire šotorov glede na velikost oz. število oseb. Pri nakupu šotora priporočamo, da kupite eno število večji šotor, kar pomeni, da če kampirajo 4 osebe, da kupite šotor za vsaj 5 ali 6 osebe. Računati morate še na dodatno prljtago in v tem primeru pride dodaten prostor zelo prav.

V Mixi Caravaningu so se dobro založili tudi z vso dodatno kamping opremo - na zalogi so tudi Outwell samonapihljive spalne podloge in spalne vreče, Amazonas viseče mreže, velik izbor dodatnih klinov za pritrjevanje šotorov in baldahinov, kamping miz in stolov, kamping servisov…

Ob šotoru priporočamo tudi nakup paviljona Medusa s katero si lahko uredite dodatno senco na parceli. V paketu nudijo paviljon in preprogo po akcijski ceni 168 €. Akcija na Brunner kamping omare in kuhinje ter vozičke za na plažo.

Za hlajenje pijače so na voljo električne hladilne torbe in absorbcijski ter kompresorski hladilniki. V vrh ponudbe kamping hladilnikov sodijo kompresorski hladilniki Dometic CFX3.

Lastniki počitniških prikolic naj preverijo ponudbo moverjev, ki so pri popotovanju skorajda nujno potrebni, saj omogočajo enostavno parkiranje prikolice na parcelo.

Novost v ponudbi so predprostori znamke Kampa za počitniške prikolice, kombije in avtodome – na voljo modeli za poletne mesece ali za celoletno uporabo.

Letos so zelo priljubljena tudi kemična stranišča, saj si številni kampisti želijo kar na parceli urediti svojo »kopalnico«. Zelo so priljubljena stranišča Thetford Porta Potti, saj ga lahko uporabljate na parceli, v prikolici ali kombiju. Dodatno si lahko dokupite tudi šotorček, kamor lahko postavite kemično stranišče, tako da imate med uporabo nekaj več zasebnosti.

Vse informacije o nakupu šotora in kamping opreme pri Mixi Caravaning dobite na - www.mixi-caravaning.si

Datum objave
Kategorija
Statistika
12787 ogledov