NOVO - V Termah Banovci omogočajo najem mobilnih hišic

Datum objave
Kategorija
Statistika
11572 ogledov

V Termah Banovci v letošnjem poletju odpirajo manjše naselje mobilnih hišic za 4 osebe, ki so jih izdelali kar sami. Gre za pet moderno urejenih hišic opremljenih z privatnim jacuzzijem na terasi, ki tvorijo naselje Med brajdami. Hišice so odprli v začetku julija in bodo gostom na voljo čez celo leto. Ker imajo tri spalnice, so še posebej primerne za družinske počitnice v termah.

Terme Banovci imajo ob hotelu tudi kamp Sončni gaj, ki je razdeljen na tekstilni in FKK del. V zadnjih letih so nekoliko prenovili parcele in renovirali sanitarni objekt.

Ob termalni ponudbi bazenov in wellnessa pa so v Termah Banovci znani po odlični počitniški otroški animaciji. Lokacija kampa je tudi zelo dobro izhodišče za kolesarjenje.

Najem mobilnih hišic Med brajdami - Terme Banovci

Vsaka mobilna hišica v Termah Banovci ima svoje ime, tako da vas pričakujejo hiške Gamej, Klinton, Jurka, Šmarnica, Izabela. Mobilne hišice so priljubljena oblika nastanitve pri družinah, saj imajo ob dnevnem prostoru tudi popolnoma opremljeno kuhinjo, tri spalnice (ena z zakonsko posteljo in dve z enojno posteljo) ter kopalnico z wc-jem in tušem.

Vse mobilne hišice so klimatizirane, omogočeno je tudi ogrevanje, posebnost hišic v Banovcih pa je jacuzzi na terasi, ki je napolnjen z naravno termalno vodo.

Gostom je na voljo neomejen vstop na termalne bazene in na FKK kopališče, brezplačno je na voljo tudi fitnes. Ob doplačilu so v hišicah dovoljeni tudi psi.

Cene najema mobilne hišice v Termah Banovci

Odločite se lahko za klasičen najem mobilne hišice ali pa za najem z vključenim zajtrkom ali polpenzionom.

Cene so odvisne od števila dni npr. klasičen najem celotne hiške za 2 noči stane 200 € na noč, če pa boste ostali vsaj 3 noči, je cena 180 € na noč.

V primeru najema hiške z zajtrkom je cena za 2 osebi za 2 noči 100 € na osebo na noč, za 3 noči pa 90 € na osebo na noč.

Dva otroka do 12. leta sta gratis za vse imetnike kartice ugodnosti Banovička. Doplačilo za psa je 10 € na noč, 2 € je turistična taksa, za otroka 1 € na noč, prijavnina pa stane 2 € na osebo.

Doplačilo za večerjo je 12,50 € po osebi, za počitniško otroško animacijo pa je minimalno doplačilo 10 € na otroka za vse dni bivanja.

Cenik hišic Terme Banovci
1 noč 2 noči3 noči
Cena najema mobilne hišice / noč  220€ 200€ 180€
Nočitev z zajtrkom / osebo ( v primeru dveh oseb)  110€ 100€90€
Nočitev z zajtrkom / osebo ( v primeru treh oseb)   80€  72€ 66€
Nočitev z zajtrkom / osebo ( v primeru štirih oseb)  63,50€  58,50€ 
53,50€

Rezervacije najema mobilnih hišic v Termah Banovci >>

Datum objave
Kategorija
Statistika
11572 ogledov