Na spletni strani dodali nekaj kampov in novosti

Datum objave
Kategorija
Statistika

V zadnjih dneh smo na spletni strani www.avtokampi.si dodali nekaj novosti. Tako smo v bazo podatkov dodali nekaj kampov v Sloveniji, na Hrvaškem in v Bosni in Hercegovini in pa tudi druge novosto kot so vremenska napoved, RSS novice

V zadnjih dneh smo na spletni strani www.avtokampi.si dodali nekaj novosti. Tako smo v bazo podatkov dodali nekaj kampov v Sloveniji, na Hrvaškem in v Bosni in Hercegovini:

slika.asp?slika=1592
Vremenska napoved za 4 dni

Na spletni strani smo v sodelovanju s spletnim portalom www.vreme.net dodali vremensko napoved za naslednje štiri dni za vsak kamp posebej. Tako smo ob vsakem kampu, pod sliko kampa, dodali posebno povezavo » Vremenski podatki in napoved za kraj«, ki vam pokaže vremensko napoved za tisti območje v katerem se nek kamp nahaja.

Seveda pa lahko na  spodnji povezavi dobite tudi vremensko napoved za Slovenijo, Hrvaško, BiH in Črno goro in sicer za vse kraje, ki so v naši bazi podatkov: avtokampi.si  - vremenska napoved.




RSS novice
Dodali smo tudi RSS tehnologijo spremljano novosti na naši spletni strani. S to novostjo, ki deluje na podlagi XML-ja, ste lahko samodejno obveščeni o novostih na spletni strani www.avtokampi.si . Sedaj vam ni potrebno odpirati spletne strani, da bi videli, ali je bil napisan kakšen nov članek ali novica. Lahko uporabite kar RSS, ki vas na to opozori vsakokrat, ko bomo objavili neko novost. RSS novice o kampih so dostopne tudi na spletnem naslovu : https://www.avtokampi.si/rss