AKCIJA - Na Ugljanu odprt nov kamp s štirimi zvezdicami

Datum objave
Kategorija
Statistika
5508 ogledov

Otok Ugljan je priljubljen pri turistih, ki si želijo mirnih počitnic in lepe narave. Kamp Ugljan je povsem nov kamp, ki leži na zahodni strani otoka in sodi med modernejše kampe v tem delu Dalmacije. Posebni popusti na kamping kartico!

Na otok Ugljan se pride s trajektom, ki večkrat dnevno vozi iz pristanišča Gaženica na južnem delu Zadra. Vožnja traja le 25 minut, zato je otok tudi cenovno dostopen npr. 2 osebi in avto okoli 20 € v eno smer.

Urejene kamping parcele in prostor za šotore

Kamp Ugljan omogoča kampiranje nekaj več kot 70 peščenih kamping parcelah opremljenih z elektriko in vodo, polovica pa jih ima tudi odtok. Te parcele so namenjene predvsem gostom z avtodomi in prikolicami, saj so vse parcele večje od 100m2.

Šotoristom je na voljo neparceliran del, kjer je tudi možen priklop na elektriko. Zaradi ureditve kampa je sence na parcelah trenutno manj, so pa posadili nova drevesa, tako da bo vsako leto nekaj več sence.

Sanitarni objekt je eden in je zelo moderno opremljen z otroškimi sanitarijami, prostorom za pomivanje posode, pralnico perila in možnostjo oskrbe avtodoma. V kampu so dobrodošli tudi kužki, zato imajo tuš za pse in pasjo plažo.

Najem mobilnih hišic v kampu Ugljan

Velika novost je možnost najema mobilnih hišic na otoku in v ponudbi imajo deset hišic dveh različnih tipov. Gre za zelo prostore hišice s površino 40 m2 in še veliko nadkrito teraso.

Mobilne hiške z dvema slanicama so za 4 +2 osebi, na voljo pa so tudi hišice s tremi spalnicami za 6 odraslih oseb. Vse hišice imajo tudi popolnoma opremljeno kuhinjo, dnevni prostor in dve kopalnici. V hiškah dovolijo tudi pse.

Počitnice v glamping šotoru

Ob robu kampa in v bližini plaže so postavili tudi štiri agencijske glamping šotore, ki so različnih velikosti, in sicer za 2 – 4 osebe. Šotori so opremljeni z eno ali dvema spalnicama, ob tem pa imajo še kuhinjo, kopalnico in teraso.

Uživanje na plaži ali ob bazenu

V kampu Ugljan je osrednja plaža urejena v prodnato – peščenem zalivu, preostali del pa je skalnat. Otroci bodo lahko uživali na delu z mivko, običajno pa se najbolj razveselijo manjšega bazena, ki je urejen v gornjem delu kampa in ima ogrevano sladko vodo. Ob plaži deluje restavracija z lokalom.

Za otroke so urejena igrala, poleti pa bo tudi nekaj dodatne animacije. Ugljan je sicer zelo priljubljen pri kolesarjih, saj nudi veliko kolesarskih poti po otoku, ker pa je z mostom povezan z otok Pašman, lahko kolesarski izlet še podaljšate. Kolesa lahko najamete kar v kampu.

Na otok Ugljan se pride s trajektom, ki večkrat dnevno vozi iz pristanišča Gaženica na južnem delu Zadra. Vožnja traja le 25 minut, zato je otok tudi cenovno dostopen npr. 2 osebi in avto okoli 20 € v eno smer.

Popust na kampiranje in mobilne hišice

Na ceno kampiranja in najema mobilnih hišic imajo imetniki Avtokampi kamping kartice popust.

Na kampiranje čez celo sezono in na vse parcele 5%. V terminu 1.9. - 31.10. nudijo posebno ceno 20 €, ki vključuje 2 osebi na parceli Standard z vključeno elektriko in vodo.

Posebna cena na najem mobilnih hišic v septembru:

- 1.9. - 13.9. - cena najema 79 € na noč

- 14.9. - 31.10. - cena najem a 63 € na noč

Potrebna doplačila - turistična taksa, prijava in zaključno čiščenje.

Več informacij o ponudbi kampa Ugljan in cenah odbite na njihovi spletni strani - camping-ugljan.com

Datum objave
Kategorija
Statistika
5508 ogledov