Kamp Mon Perin iz Bal podarja kampiranje

Datum objave
Kategorija
Statistika
4647 ogledov

Nagradna igra – kamp Mon Perin podarja 3 kamping nočitve za 2 osebi ali najem mobilne hišice za 4 osebe. Odgovorite na spodnje nagradno vprašanje do 26.2. in sodelujte v nagradnem žrebanju.

Kamp Mon Perin v Balah, ki je od Rovinja oddaljen 20km, ljubiteljem kampiranja omogoča bivanje na urejenih parcelah vzdolž več kilometrov dolge obale in najem modernih mobilnih hišic za 4 in 6 oseb. Letošnja novost je izgradnja bazenov v obliki dinozavra.​

Kampiranje ob lepih plažah

Za Istro vemo, da so se plaže ne morejo primerjati s tistimi na hrvaških otokih, vendar pa vas v kampu Mon Perin čaka nekaj zelo lepih prodnatih zalivov z zelo čistim morjem. Gre za dva kampa San polo in Colon združena v enega z enotno recepcijo.

Prenovljen kamp gostom omogoča kampiranje na 700 urejenih parcelah opremljenih z elektriko in vodo, nekaj parcel pa ima tudi odtok. Manjši del kampa je tudi neparceliran in namenjen šotoristom. Senca v kampu je zelo raznolika od odlične sence do sončnih teras. Vse sanitarne objekte so prenovili in določene lani dodatno razširili.

Najem mobilnih hišic v kampu Mon Perin

V Balah omogočajo tudi najem mobilnih hišic za štiri do šest oseb. Na voljo je več različnih tipov hišic – klasične mobilne hišice (tipi Standard, Comfort in Delux) so velike od 24 do 32m2 in so cenovno ugodnejše.

Nadstandardne mobilne hišice (tipi Prestige, Exclusive in You&Me) pa navdušijo s prostornostjo od 40 do 62m2 in postavitvijo, saj so postavljene na velikih parcelah in nudijo dovolj privatnosti.

V Balah vas čaka zabava za celo družino

Novost sezone 2019 je Paleo Park, ki združuje tematski park in bazene v obliki dinozavrov. Na tej lokaciji so namreč našli dinozavrove kosti, zato so uredili zabavno – izobraževalni park, ki vključuje plavalni in otroški bazen, masažni bazen, teraso za sončenje, restavracijo ter trgovino s spominki. V sklopu otroškega igrišča bodo uredili tudi razstavo dinozavrovih kosti.

V obeh delih kampa imajo za otroke urejena otroška igrišča, manjši vodni park z igrali, napihljiva igrala na morju, športna igrišča za nogomet, košarko, odbojko na mivki, tenis, namizni tenis in mini golf. Omogočajo tudi izposojo opreme in tečaje surfanja, kajakov in SUPanja.

Popusti na kampiranje

V kampu Mon Perin imetnikom Avtokampi.si kamping kartice omogočajo 10% popust na kampiranje in sicer na ceno osebe, ki se obračuna v primeru min. 7 nočitev.

V času nizke sezone od 19.4. do 7.6. & 9.9. - 6.10. vam v primeru najema mobilne hišice za vsaj 5 noči ali kampiranja za vsaj 7 noči podarjajo darilne bone za tečaj jadranja in potapljanja, jahanje, izlet z ladjico in steklenico olivnega olja.

NAGRADNA IGRA - Počitnice v kampu Mon Perin

  1. Nagrada: 3 kamping nočitve za 2 osebi ali 3 nočitve v mobilni hišici za 4 osebe

    Opomba: nagrada se koristi v terminu 19.4. - 5.6. & 15.9. - 6.10.

Nagradno vprašanje

Kakšno novost v letu 2019 pripravljajo v kampu Mon Perin v Balah?

Izpolnite obrazec in sodelujte v nagradni igri

Polja označena z rdečo zvezdico (*) so obvezna!

Uporabnik

Kraj bivanja

Kontaktni podatki

Kako največkrat kampirate?

Datum objave
Kategorija
Statistika
4647 ogledov