Kamp Stobreč je podaril novoletno kampiranje v Splitu

Datum objave
Kategorija
Statistika
3033 ogledov

V Splitu je čez celo leto odprt kamp Stobreč, ki za novoletne počitnice vabi na urejene kamping parcele in v mobilne hišice. Gratis uporaba wellness centra s savnami in jacuzzijem!

V nagradni igri je kamp Stobreč podaril kampiranje in najem mobilne hišice. Pod novico smo objavili imeni srečnih nagrajencev. Čestitamo!

Kamp Stobreč leži ob južnem robu mesta Split, od katerega centra je oddaljen le 6 km. V samem mestu se bo v adventnem in novoletnem času veliko dogajalo. Postavljene bodo številne stojnice, čez dan in ob večerih pa bo potekal bogat praznični program.

Za najdaljšo noč v letu bodo goste v Splitu zabavali Klapa Intrade in Tomislav Bralić, do jutra pa bo potem za vzdušje poskrbela Jelena Rozga. Več o prazničnem dogajanju v Splitu izveste na www.visitsplit.com

Od kampa Stobreč do centra mesta je urejena povezava z mestnim avtobusom, vozijo tudi taksiji, v primeru lepega vremena pa se lahko odpeljete tudi s kolesom.

Posebnost prazničnega paketa kampiranja v kampu Stobreč je brezplačna uporaba wellness centra, ki deluje v sklopu kampa. V terminu od 23. decembra do 7. januarja bodo na voljo savne, jacuzzi, masaže in fitness, zunanji bazeni pa žal niso ogrevani in so zaprti.

Praznično kampiranje že od 13 €

Gostom v kampu Stobreč nudijo lepo urejene kamping parcele opremljene z elektriko in vodo, ogrevan sanitarni objekt, restavracijo s prostornim notranjim delom, otroška igrala…

Če boste v kampu ostali vsaj 3 noči, boste dobili posebno ceno – 13 € za 2 osebi, parcelo in elektriko. V primeru krajšega bivanja pa lahko izkoristite popust na Avtokampi kamping kartico, ko je cena za 2 osebi 18 €. Otroci od 5 do 12 let doplačajo po rednem ceniku 2,80 € na noč, mlajši pa bivajo brezplačno.

Najem mobilne hišice ob morju

Odločite se lahko tudi za najem mobilne hišice – izbirate lahko med manjšimi za 2 osebi ali večjimi za 4 – 5 oseb. Vse večje hišice imajo kuhinjo z dnevnim prostorom, kopalnico, dve spalnici in teraso. Manjše hišice za dve osebi nimajo kuhinje. V hišicah je urejeno ogrevanje preko klime, možno pa je tudi dodatno ogrevanje na elektriko.

Cena najema mobilne hišice za 2 osebi je 36 €, za 4 – 5 oseb pa od 49 do 77 € odvisno od opremljenosti in lokacije hišice. Dodatno vam v primeru 4 nočitev 1 noč podarijo oz. za 7 dnevno bivanje vam podarijo 2 nočitvi.

Več informacij ter rezervacije parcel in mobilnih hišic v kampu Stobreč - www.campingsplit.com

Kamp Stobreč je podaril novoletno kampiranje

Objavljamo imeni srečnih nagrajencev, ki sta osvojila novoletne počitnice v Splitu.

- 2 nočitvi v mobilni hišici Comfort za 4 +1 osebo v novoletnem terminu

Simon Švab - Lesce

- 2 kamping nočitvi za 4 osebe na parceli z elektriko v novoletnem terminu

Sašo Markelj - Izlake

Čestitamo! O prevzemu nagrade bosta nagrajenca obveščena po elektronski pošti.

Datum objave
Kategorija
Statistika
3033 ogledov