Agencija Adriatic Kampovi je podelila najem mobilne hišice v Istri in Dalmaciji

Datum objave
Kategorija
Statistika
9219 ogledov

Mobilne hišice Adriatic Kampovi boste našli v štirih kampih v Istri in Dalmaciji, ki so znani po odlični senci borovcev. Gre za kampe Pineta v Fažani, Baško Polje pri Makarski, Perna na Pelješcu in Port 9 na Korčuli.

V nagradni igri je agencija Adriatic Kampovi podarila 2 x vikend najema mobilne hišice v Istri in Dalmaciji. Pod novičko smo objavili imena nagrajencev.

Počitnice v mobilni hišici so priljubljene predvsem zaradi lokacije in dobre opremljenosti, saj so večinoma postavljene v bližini morja znotraj kampov. Gostom nudijo udobje, trdno streho, lastno kuhinjo in kopalnico ter dve ali tri spalnice.

Mobilne hišice Adriatic Kampovi s površino 24, 32 in 35 m2 nudijo prostor za 4 -6 oseb, dodatno pa imajo vse še zunanjo teraso. Hišice so klimatizirane, vključujejo popolnoma opremljeno kuhinjo, dnevni prostor s televizijo, v ceni najema pa so tudi posteljnina in brisače. V določenih mobilnih hišicah so dovoljeni tudi psi.

Kateri kamp izbrati za letošnji dopust v mobilni hišici?

Kamp Pineta v Fažani sodi med najbolj naravne kampe v Istri z odlično senco borovcev. Mobilne hišice so postavljene 100 do 250 metrov od morja. Plaža v kampu je prodnata in betonirana, v kampu je nekaj otroških igral, trgovina in restavracija. Priporočamo izlet na Brione, saj iz Fažane vozi ladjica, okolica pa omogoča tek ob morju in kolesarjenje.

Kamp Baško Polje v bližini Makarske je znan po lepih prodnatih plažah in odlični senci. Deluje v sklopu turističnega naselje, mobilne hiške pa so od morja oddaljene cca 500m. Ljubitelji sprehodov se bodo opravili do Makarske, pohodniki in kolesarji pa na bližnji Biokovo, od koder je pogled na južno Dalmacijo.

Deskarji in kajtarji pa zagotovo dobro poznajo kamp Perna v kraju Kučište na Pelješcu. Omogoča najem mobilnih hišk tik ob morju in plaži, kjer običajno v popoldanskih urah piha močnejši maestral. Do Vignja vodi lokalna cesta, ki je primerna tudi za rolanje in otroško kolesarjenje, ljubitelji pohodništva pa bodo odšli na hrib Sv. Ilija, ki je z 960 metri nad morjem najvišji na Pelješcu.

Za mirne počitnice in raziskovanje priporočamo kamp Port 9 na Korčuli. Je edini večji kamp na otoku in mobilne hišice so od morja ter peščeno betonirane plaže oddaljene 150 – 200m. Gostom v mobilnih hišicah so na voljo tudi bazeni v bližnjem hotelu.

Kako do cenejšega najema mobilne hišice

Adriatic kampovi nudijo posebne popuste na najem mobilnih hišic. Imetniki Avtokampi.si kamping kartice imajo 5% popust, ki v kampih Baško Polje, Perna in Port 9 velja čez celo sezono, v kampu Pineta pa v terminih 26.4. - 30.6. & 15.9. - 30.9.

V terminih 17.5. – 15.6. in 25.8. – 25.9. imajo akcijo najema mobilnih hišic – najamete za 7 noči, plačate le 6 ali 14= 12.

V določenih terminih nudijo poseben 10% popust tudi za mobilne hiške v kampih Pineta in Baško Polje. Ob rezervaciji na spletni strani uporabite kodo PINETA19 ali BASKO19.

Več o najemu mobilnih hišic Adriatic Kampovi - www.mobilnehisicehrvaska.com

​Nagradna igra - imeni srečnih nagrajencev.

1. Nagrada: Kamp Pineta, mobilna hišica Galija (24 m2) v terminih do 8.6. ali po 8.9.2019 (2 noči)

Svetlana Babič, Ljubljana

2. Nagrada: Kamp Baško Polje, mobilna hišica Anja (24m 2) v terminih do 30.6. ali po 1.9.2019 (2 noči)

Tomaž Novik, Maribor

Čestitamo!

Datum objave
Kategorija
Statistika
9219 ogledov