Kampi Aminess Novigrad so podelili lepe nagrade

Datum objave
Kategorija
Statistika
7714 ogledov

Kampi Aminess v Novigradu so pri kampistih priljubljeni zaradi bližine, lepe urejenosti in bogate dodatne ponudbe. V zadnjih letih so oba kampa temeljito prenovili, uredili od novih kamping parcel do možnosti najema mobilnih hišic, uredili plaže, bazene, otroška igrišča ...

Ta del severozahodne Istre nudi tudi obilico možnosti za aktivnosti čez celo leto od teka do sprehajanja ob morju, kolesarjenja, številnih urejenih teniških igrišč, gurmani pa bodo obiskali katero od konob in odličnih restavracij z lokalnimi dobrotami in vrhunskimi vini. Otroci navdušeni nad adrenalinskimi tobogani pa bodo skočili v bazene vodnega parka Istralandia.

Na naši spletni strani je potekala nagradn aigra, v kateri so kampi Aminess podarili kampiranje in najem mobilne hišice. Pod novico objavljamo ime dveh srečnih nagrajencev.

Kamp Aminess Maravea Camping Resort

Če boste iskali kamp Mareda, boste morali sedaj vpisati njegovo novo ime kamp Aminess Maravea Camping Resort. Kamp je bil letos uvrščen med 115 najboljših kampov v Evropi in prejel nagrado ADAC Superplatz 2019.

V senci hrastov in obdan z vinogradi je ponudba kampa v celoti usmerjena k družinam, katerim je namenjena tudi starosti otrok prilagojena animacija, otroška igrala, novo urejena plaža in letošnja novost – bazenski kompleks s manjšimi tobogani in urejeno teraso za sončenje. Po najnovejših standardih bodo uredili tudi sanitarni objekt na levi strani kampa.

Ljubitelji kampiranja bodo za dopust izbrali eno od urejenih parcel in tiste v prvih vrstah imajo tudi svoj tuš in žar. Gostje, ki si željo še več udobja, pa bodo najeli mobilno hišico za 4 – 6 oseb, ob hišicah pa so urejeni tudi bazeni. Najnovejše so luksuzne mobilne hišice ob morju -  Amber Sea Luxury Village in barvite hišice Miramì Family Village.

V kampu so dobrodošli tudi kužki, saj jim je na voljo del plaže, urejen tuš za pse in ograjen prostor za prosto tekanje. Psi so dovoljeni tudi v določenih tipih mobilnih hišic.

Kamp Aminess Maravea Camping Resort ima bogato gostinsko ponudbo z restavracijo in lokalom na sami plaži, »show cooking« restavracijo pri novih bazenih in lastno pekarno.

Kamp Aminess Sirena

Če bi radi dopust preživeli v neposredni bližini samega Novigrada in imate radi odlično senco borovcev, potem boste izbrali kamp Aminess Sirena, ki se odpira že 22. marca in bo odprt vse do začetka novembra.

Kampistom ob senčnih parcelah na voljo tudi bolj sončne, ki so urejene ob prodnati plaži na levem delu kampa in ob elektriki nudijo tudi vodo. Letos bodo prenovili dva sanitarna objekta.

Najem mobilnih hišic v kampu Aminess Sirena je zanimiv zato, ker so ob hišicah uredili manjše bazene, ki imajo dodatno ogrevano vodo.


Osrednja plaža v kampu je skalnata s nekaj prodnatimi zalivi, v bližini je tudi urejena plaža s plavalnim in otroškim bazenom napolnjenim z morsko vodo. Gostom kampa je ob doplačilu na voljo tudi notranji bazen in wellness, ki je urejen v sklopu hotela Aminess Maestral.

Kamping kartica omogoča cenejše kampiranje

Kampa Aminess Maravea Camping resort in Aminess Sirena imetnikom naše kamping kartice nudita posebno ceno - 20 € za 2 osebi in psa na določenih parcelah ali neparceliranem delu oz. 10% popust na ceno osebe na ostalih parcelah v terminih od odprtja kampa do 29.6.  in od 1.9. do zaprtja kampa. V času glavne sezone (30.6. - 31.8.) je popust 5% na ceno osebe.

Več informacij o kampih Aminess v Novigradu dobite na www.aminess-campsites.com

Kdo je osvojil počitnice v kampih Aminess?

Izžrebali smo dva srečna nagrajenca, ki prejmeta lepi nagradi. O koriščenju nagrade bosta obveščena po elektronski pošti. Čestitamo!

1. Nagrada: vikend najem (pet. - ned.) mobilne hišice v kampu Aminess v Novigradu v terminih do 31.5. oz. od 14.9.

LILIJANA KOSI, MARIBOR

2. Nagrada: vikend kampiranje (pet. - ned.) za 2 osebi v kampu Aminess v Novigradu v terminih do 30.6. in od 9.9.
TANJA ZUPANČIČ, LJUBLJANA

Datum objave
Kategorija
Statistika
7714 ogledov