Zaključeno je glasovanje za Naj kamp Adria!

Datum objave
Kategorija
Statistika
24029 ogledov

Glasovanje za Naj kamp Adria je bilo zaključeno 7. oktobra, najboljše kampe pa bomo razglasili v okviru Hrvaškega kamping kongresa, ki bo letos potekal 22. in 23. oktobra v Termah SV. Martin.

Glasovanje v dveh krogih

V letošnjem izboru sodeluje več kot 240 kampov, PZA-jev in glamping ponudnikov, glasovanje pa bo potekalo v dveh krogih. Prvi krog se je zaključi v začetku septembra, do 7. oktobra pa poteka finalno glasovanje med najboljšimi v posamezni kategoriji.

Slovenske kampe smo razdelili glede na velikost, na Hrvaškem pa zaradi števila kampov, dodatno tudi po regijah.​

Glavni pokrovitelj izbora Naj kamp Adria 2019 je podjetje Adria Dom, ki je vodilno podjetje v regiji za mobilne hišice in glamping šotore.

Akcijo podpira tudi Merkur. V njihovih trgovinah najdete bogato ponudbo kamping opreme od šotorov do spalnih podlog, kamping miz, kuhinj in tend.

Kampisti lahko svoj glas oddate v vsaki kategoriji enemu kampu/postajališču/naselju mobilnih hišic/glampingu in to večkrat, ni pa nujno za oddajo glasovnice izbrati kampa v vsaki regiji/kategoriji. Vseeno bomo veseli čim večih glasov, saj bi radi nagradili tiste kampe, ki si to res zaslužijo.

Osvojite lepe nagrade

Med glasovalce bomo ob koncu akcije podelili tudi lepe nagrade - glasujete večkrat, izbrati pa morate vsaj eno vam najboljšo lokacijo.

  1. Glamping vikend paket za 2 osebi v Sloveniji
  2. Kamping vikend za 4 osebe na Hrvaškem
  3. Kamping vikend za 2 osebi v kampu v Sloveniji
Datum objave
Kategorija
Statistika
24029 ogledov