Najem avtodoma pri Avtodomar.si

Datum objave
Kategorija
Statistika
15660 ogledov

Si že naročil oz. obnovil kamping kartico za letošnjo sezono? Z njo imaš popust v številnih kampih po Sloveniji in na Hrvaškem, po novem pa tudi pri najemu avtodoma Benimar in Eura Mobil pri podjetju Avtodomar.si

Popust na kampiranje in najem avtodoma

Avtokampi kamping kartica ti nudi popuste v več kot 200 kampih, novost pa je popust pri najemu avtodoma pri Avtodomar.si

Kampiranje bo letos še bolj priljubljeno in zakaj se ne bi odločil za odkrivanje lepih krajev in šel s prijatelji ali družino na popotovanje z avtodomom po Sloveniji?

Ker bo vsak Slovenec prejel 200 € oz. otroci 50 € v obliki turističnega bona, lahko ta denar porabiš za kampiranje v domačih kampih npr. ob reki Kolpi, Soči ali pa ob Bohinjskem ali Blejskem jezeru.

Najem avtodoma pri Avtodomar.si

Podjetje z dolgoletno tradicijo pri prodaji in najemu avtodomov znamk Benimar in Eura Mobil. Nudijo najem 19 različnih avtodomov za 4 – 6 oseb, dodatno pa imajo še 2 kombija - vana primerna predvsem za pare in manjše družine.

Večina avtodomov je letnik 2019 in 2020, tako da gre za najnovejše modele z bogato dodatno opremo in tovarniško garancijo

Ponudbo najema avtodomov si lahko ogledaš kar na spletu - www.avtodomar.si, kjer z vnosom termina dobiš spisek še  prostih avtodomov in tudi ceno dnevnega najema.

Ob prevzemu avtodoma ti razložijo vse potrebne tehnične zadeve avtodoma, od uporabe wc kaset, odpadne vode in plina, do delovanja klimatske naprave ter postavitve tende.

Cenejši najem avtodoma z Avtokampi kamping kartico

Kamping kartica nudi dodaten popust pri najemu avtodoma pri Avtodomar.si:

  • Rezervacije od 1.6. do 15.6. – 15 % popusta - koda AVTOKAMPI15
  • Rezervacije od 15.6. do 1.7. – 10 % popusta - AVTOKAMPI10
  • Rezervacije po 1.7. – 5 % popust - koda AVTOKAMPI5

Pred najemom avtodoma moraš samo povedati, da imaš našo kartico in dobil boš popust.

Več informacij o avtodomih Benimar in Eura Mobil dobiš na - www.avtodomar.si ali pa jih pokličeš na tel. št. 051 240 312 (najem) in 041 601 005 (nakup).

Datum objave
Kategorija
Statistika
15660 ogledov