Najem mobilne hišice Adriatic Kampovi v Istri in Dalmaciji

Datum objave
Kategorija
Statistika
18096 ogledov

Adriatic Kampovi omogočajo najem mobilnih hišic v kampih v Istri in Dalmaciji. Ponudbo mobilnih hišic so dopolnili s kampom Bi Village v Fažani, ki je odličen za družine, zelo priljubljeni lokaciji pa sta kampa Pineta prav tako pri Fažani in kamp Perna na Pelješcu. Izkoristite akcijske ponudbe najema mobilnih hišic!.

Za najem mobilnih hišic Adriatic Kampovi se odločajo predvsem družine, saj so izbrali kampe na takih lokacijah, ki so zaradi ponudbe zelo primerne za družinske počitnice.

Mobilne hiške nudijo veliko udobja, trdno streho nad glavo, nadkrito teraso, tako da lahko vse obroke postrežete zunaj, ob tem pa se otroci na terasi radi igrajo ali uživajo v viseči mreži. Vse mobilne hiške so opremljene s kuhinjo, spalnim delom, kopalnico in so tudi klimatizirane, cena najema pa vključuje tudi posteljnino in brisače. Gostom so tako v kampu na voljo vse dodatne možnosti zabave od bazenov, urejenih plaž do otroških igrišč in animacije.

Najem mobilnih hišic Adriatic Kampovi

Adriatic Kampovi imajo nekaj zanimivih lokacij primernih tako za poletne počitnice kot tudi za vikend oddih. Vsem imetnikom Avtokampi kamping kartice nudijo 5% popust pri direktnem najemu mobilne hiške.

Pri Adriatic Kampovi so pripravili tudi promocijsko akcijo, ki velja na zgodnje rezervacije:

> rezervacije do 1.2. prinašajo 15% popust

> rezervacije od 1.2. do 1.4. prinašajo 10% popust

> najemite mobilno hišico v nizki sezoni za vsaj 4 noči in dobili boste do 25% popusta

Preverite akcijske cene  - Rezervacije >>

Najem mobilne hišice v Istri

Kampu Pineta v Fažani priporočamo vsem, ki želijo uživati v lepem naravnem okolju in senci borovcev. Lepa prodnata plaža, nekaj otroških igral in sprehajalna pot do Fažane, kjer se poleti velik dogaja, odločite pa se tudi lahko za izlet z ladjico na Brione.​

Mobilne hišice so od morja oddaljene 100 – 250 m, na voljo pa so manjše in večje hišice (24 ali 32 m2) opremljene z dvema spalnicama, eno ali dvema kopalnicama, kuhinjo in teraso.

Kamp Bi Village je letošnja novost v ponudbi Adratic Kampovi. Odličen kamp z bogato dodatno ponudbo bazenov, otroških igral in športnih aktivnosti. Imajo tudi adrenalinski park in veliko igrišče z napihljivimi igrali. Plaža v kampu je dolga in kombinacija peska in proda. Pri kampu je lepo urejena kolesarsko – sprehajalna pot ob morju, ki pelje vse do Fažane in Peroja.

Nove mobilne so postavljene v gornjem delu kampa v bližini bazenov in 300 m od morja. Na voljo je 50 hišic dveh tipov (32m2) za 4 + 2 osebi in za 5 oseb, ki so opremljene z dvema spalnicama in dvema kopalnicama.

Najem mobilnih hišic v Dalmaciji

Kamp Baško Polje na Makarski rivieri je še en kamp za ljubitelje borovcev in lepih prodnatih plaž. Priporočamo predvsem izven glavne sezone, ko boste lahko uživali v miru. Za sprehajalce je ob morju kar nekaj urejenih poti do Brele, Baške Vode in Makarske, planinci pa radi obiščejo tudi goro Biokovo, od koder je lep pogled na dalmatinsko obalo.

Mobilne hišice Adriatic Kampovi v kampu Baško Polje so od morja oddaljene 500m. V ponudbi imajo manjše in večje hišice (24 ali 32 m2), Vse mobilne hiške imajo odlično senco borcev.

Kamp Perna v kraju Kučište na Pelješcu je prava lokacija za vse, ki radi uživajo na odličnem vetru za surfanje in kajtanje. Vsako leto bolje urejen deskarski center s šolo za odrasle in otroke nudi aktivne počitnice. Lokacija kampa je primerna tudi za pohod na goro Sv. Ilija, ki je z 960 metri nad morjem najvišji na Pelješcu, za družine pa priporočamo sprehod, kolesarjenje ali rolanje po obmorski cesti do Vignja. Priporočamo tudi izlet z ladjico na otok Korčula

Mobilne hišice v kampu Perna so dveh različnih tipov glede na velikost – 24 in 32 m2. Vse hiške so opremljene z dvema spalnicama, večje hiške pa imajo tudi dve kopalnici. Posebnost kampa Perna je, da omogoča najem mobilnih hišic tudi v prvi vrsti ob morju s pogledom na mesto Korčula.

Več informacij o počitnicah v mobilnih hišicah Adriatic Kampovi, dobite na - www.mobilnehisicehrvaska.com

Datum objave
Kategorija
Statistika
18096 ogledov