Najem mobilne hišice v Sloveniji za krompirjeve počitnice

Datum objave
Kategorija
Statistika
9687 ogledov

Bližajo se krompirjeve počitnice, ki bodo letos potekale od 29. oktobra do 6. novembra. Izkoristite jih lahko za družinske počitnice v katerem od še odprtih slovenskih kampov, ki nudijo tudi najem mobilnih hišic. Med novostmi sta kamp Velenje in kamp v sklopu Term Banovci, ki imata od letos tudi hiške in sta odprta čez celo leto.

Najem mobilne hišice - krompirjeve počitnice

Veliko kampov po Sloveniji bo konec oktobra že zaprtih, kljub temu pa smo poiskali nekaj možnosti najema mobilnih hišic za jesenske počitnice.

Mobilne hišice so zanimive, ker nudijo udobno bivanje za celotno družino, opremljene so z lastno kopalnico in kuhinjo, imajo pa tudi dve ali tri spalnice. Hišice imajo tudi klimo, ki v hladnejših dneh omogoča ogrevanje prostora.

Najem mobilnih hišic po Sloveniji

Terme Čatež

V kampu Terme Čatež imajo v zadnjih letih odlično ponudbo najema mobilnih hišic Adria, ki so opremljene tudi z dodatnim ogrevanjem.

Mobilne hišice za 4+2 osebi so zelo prostorne (34m2) in opremljene z dvema spalnicama in dvema kopalnicama. Lokacija je v bližini bazenov in za krompirjeve počitnice se lahko kopate v notranjih bazenih - cena najema hišice vključuje 6 kopalnih kart za 2x dnevno vstop na zimsko termalno riviero.

Cena najema mobilne hišice Terme Čatež so odvisne od terminov – med krompirjevimi počitnicami so cene od 138 € na noč (min 3 nočitve). Cene so bile preverjene 8.10. in se lahko še spremenijo. Cena vključuje tudi kopalne karte. Več informacij o najemu mobilnih hišic v Terme Čatež >>

Kamp Adria, Ankaran

Kamp Adria je edini kamp ob slovenski obali, ki nudi najem mobilnih hišic za 4, 5 in 6 oseb. Lani so v bližini morja postavili nove premium mobilne hišice slovenskega proizvajalca Adria Dom.

Gostom kampa omogoča kopanje v notranjem bazenu in wellness. Lokacija je za zanimiva za kolesarjenje ob slovenski obali npr. do Kopra ali Izole je primerna pot tudi za otroke, priporočamo tudi obisk plaže pokopališče školjk in naravnega rezervata Škocjanski zatok.

Med počitnicami bodo v Adria Ankaran prišli tudi Čuki in Ribič Pepe:

Sreda, 2. november

16.30 – 18.00 ustvarjalne delavnice
20.00 - 22.00 Čuki Glasba v živo

Četrtek, 3. november

10.00 – 11.30 ustvarjalne delavnice
16.30 – 17.30 Ribič Pepe

Petek, 4. november

10.00 – 11.00 mini disko na bazenu
16.30 – 18.00 ustvarjalne delavnice

Cene najema mobilnih hišic v času krompirjevih počitnic - hišice za 4 osebe po ceni od 95 € na noč, mobilne hišice za 5 oseb stanejo 111 €, za 6 oseb pa 143 €.

Več informacij > kamp Adria - Ankaran

Krompirjeve počitnice v kampih na Hrvaškem - cene kampiranja in najema mobilnih hišic >

Kamp Menina - Rečica ob Savinji

Kamp Menina v Savinjski dolini omogoča najem mobilnih hišic, bungalovov in lesenih hišic. Gre za odlično lokacijo za družine, ker omogoča jesensko počitniško animacijo, adrenalinski park, zip-line, plezanje, družinski pohod, pokušino vin in piva za starše, lov na zaklad, vožnje z nožnimi gokart vozili ....  Več programu za krompirjeve počitnice >>

Ljubitelji urbanih športov kot sta skateboarding in BMX, se boste v lahko udeležili tudi jesenskega tabora Flow Ramps, ki bo potekal tri dni. Tabor Flow Ramps je namenjen otrokom starim od 9 - 15 let, več o programu si lahko preberete TUKAJ

V času krompirjevih počitnic so v kampu Menina cene mobilnih hišk in lesenih eco hišic za 4 do 6 oseb od 70 do 80 € (odvisno od velikosti hišice), hišice z jacuzzijem stanejo 130 €, bungalov za 4 osebe stane 70 €, glamping lesenih hiš z jacuzzijem pa 170 €. Več  kamp Menina >>

Terme Ptuj

V kampu Terme Ptuj omogočajo najem mobilnih hišic za 4+2 osebi, ki so bile postavljene v zadnjih dveh letih. Hišice so moderno opremljene z 2 spalnicama, kopalnico in kuhinjo, vse hišice imajo za dodatno ogrevanje tudi električne radiatorje.

Cena najema mobilne hišice Terme Ptuj vključuje tudi 2 x vstop v notranje bazene in savne v Termalnem parku. Na voljo je tudi najem koles, saj je v okolici Ptuja veliko urejenih kolesarskih poti, ob kampu so tudi teniška igrišča.

V terminu krompirjevih počitnic je cena najema mobilne hišice 100 € na dan. Ob doplačilu omogočajo tudi zajtrk ali polpenzion.

Več informacij - mobilne hišice Terme Ptuj >>

Kamp Velenje

Kamp Velenje je bil letos prenovljen in po novem omogoča tudi najem modernih mobilnih hišic Adria za 4 osebe. Super lokacija za ogled muzeja premogovništva in kolesarjenje po okolici, kjer so številne lepo urejene kolesarske poti.

Mobilne hišice so opremljene z dvema spalnicama, kuhinjo in dvema kopalnicama ter teraso. Cena najema v času krompirjevih počitnic je 95 €, dodatno pa nudijo 10% popust v primeru min. 2 nočitev.

Terme Banovci

V Termah Banovci so pred poletjem postavili 5 novih mobilnih hišic za 4 osebe z jacuzzijem, ki so klimatizirane, imajo pa tudi urejeno ogrevanje.

Vsaka hišica ima tri spalnice - ena je z zakonsko posteljo, dve pa imata po eno ločeno samostojno posteljo. Hišice imajo tudi lastno kuhinjo, dnevni prostor, kopalnico s tušem in teraso s privatnim jacuzzijem napolnjenim s termalno vodo.

Cena klasičnega najema hišice za krompirjeve počitnice je 200 € (min. 2 noči) oz. 180 € (min. 3 noči). V ceni najema je tudi neomejeno kopanje, omogočajo pa tudi najem z zajtrkom ali polpenzionom.

Več o ponudbi kampa Sončni gaj - Terme Banovci >

Bioterme - Mala Nedelja

V sklopu glamping naselja Sončna dolina Bioterme so gostom na voljo mobilne hišice in glamping šotori za 2, 4 ali 6 oseb, ki omogočajo tudi ogrevanje. Gostom je na voljo kopanje v termalnih bazenih, nekaj namestitev pa ima tudi lastno leseno kad z vročo vodo.

Cena najema mobilne hišice in glamping šotora za krompirjeve počitnice je 69 € na osebo za nočitev s polpenzion (min 2 nočitvi).

Dodatni popusti za otroke z dvema odraslima osebama - otrok do 3,99 let biva brezplačno, od 4 do 9,99 let ima 50% popusta, od 10 do 13,99 let pa 30% popusta. Popusti za otroke z eno odraslo osebo - otrok do 3,99 leta brezplačno, otroci od 4 do 13,99 leta 30% popusta.

Več informacij  - najem mobilne hišice Bioterme >>

Glamping Malerič - Dragatuš

V sklopu turizma Malerič omogočajo najem štirih mobilnih hišic za 4+2 osebi Hišice so površine 40 m², imajo pa tudi zunanjo teraso z jacuzzijem, v bližnjem objektu pa je tudi wellness z manjšim notranjim bazenom in savno.

Posamezna hiška vključuje dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, kopalnico, spalnico ter otroško sobo. V glamping hišicah lahko brez doplačila biva tudi pes.

Okolica glamping Malerič omogoča kolesarske izlete, ogledate si lahko prenovljen grad Kostel, bolj pogumni pa se lahko odpravite na rafting po Kolpi. V bližini je tudi Krajinski parka Lahinja.

V času krompirjevih počitnic je cena najema 130 €, dodatno nudijo 10% popust na Avtokampi kartico.

Več o najemu mobilnih hišic Malerič >>

Kamp Lijak – Ozeljan, Vipavska dolina

V kampu Lijak imajo na voljo tri mobilne hišice za 4+2 osebi. Lokacija nudi obilico kolesarski in pohodniških poti, obisk Osmic in lokalnih vinskih kleti. V kampu je tudi odlična restavracija Termika.

Cena najema mobilne hišice so od 72 € za 2 osebi, do 100 € za 4 osebe oz. 110 € za 4+2 osebi. Več o mobilnih hišicah v kampu Lijak >>

Kamp Saksida – Zalošče, Vipavska dolina

Lahko bi rekli kar gurmansko - vinski kamp Saksida gostom nudi pest mobilnih hišic – dve manjši za 2+2 osebi, tri za 4+1 osebo in eno večjo za 4+2 osebi.

Lokacija je v simpatični vasici Zalošče, 13 km od Ajdovščine. Kamp je obdan z vinogradi. Omogočajo pokušine vrhunskega domačega vina, pripravijo pa tudi večhodne večerje.

Cena najema mobilnih hišic je med tednom glede na velikost hišice od 83 do 115 €, med vikend pa od 93 do 130 €. V primeru bivanja za manj kot 3 noči je doplačilo 15%. Več o mobilnih hišicah v kampu Saksida >>

Naturasort – Maribor

V bližini Maribora – Dolnja Počehova je urejen Naturasort, ki omogoča tudi najem mobilnih hišic za 2 +2 osebi in za 4 +2 osebi.

Na voljo je pet hišic, lokacija pa je zanimiva za aktivne počitnice, saj imajo številna urejena igrišča (košarka, nogomet, tenis, namizni tenis, squash), omogočajo tudi športni ribolov, najem koles, v bližini je tudi vinska klet Doppler. Ob doplačilu nudijo tudi zajtrke.

Cene najema mobilnih hišic Naturasort:

- Najem mobilne hišice za dve osebi že od 96 €

- Najem mobilne hišice za 4 osebe že od 148 €

Več o mobilnih hišicah Naturasort >>

Datum objave
Kategorija
Statistika
9687 ogledov