ELPEC eBikes vabi na preizkus električnih koles - sobota, 18. junij

Datum objave
Kategorija
Statistika

Električna kolesa niso več samo hit, ampak jih vsako leto uporablja več ljubitelj kolesarjenja. V centru električnih koles Elpec eBikes za imetnike Avtokampi kartice nudijo posebne popuste. V soboto, 18. junija, bodo imeli v trgovini v Ljubljani in Mariboru dan odprtih vrat, ko vas vabijo na predstavitev in preizkus električnih koles.

ELPEC eBikes ima v ponudbi samo električna kolesa priznanih znamk Malaguti, Giant, NOX, Bianchi, KTM, Convay, Ghost, in tudi kolesa slovenskega proizvajalca Cult. Ob trgovini pa imajo tudi odličen servis električnih koles.​

Posebnost v ponudbi je možnost nakupa rabljenih električnih koles, ki imajo poznano zgodovino in število prevoženih kilometrov. Vsako kolo je pregledano in servisirano, dodatno pa nudijo še enoletno garancijo.

Izbirate lahko med bogato ponudbo električnih gorskih in mestnih koles različnih dimenzij okvirjev, na voljo pa je tudi nekaj zložljivih koles ter tudi otroških modelov električnih koles.

ELPEC eBikes trgovine sedaj najdete že na treh lokacijah po Sloveniji:

- Ljubljana, Letališka cesta 1

- Šempeter v Savinjski dolini, Tovarniška cesta 23

-  NOVO Maribor, Prvomajska cesta 26

Imajo tudi prenovljeno spletno stran s celotno ponudbo in zalogo, tako da lahko takoj vidite, katera kolesa imajo dostopna takoj > www.elpec-ebikes.com

Dan odprtih vrat – sobota, 18.6.

Pridite v soboto, 18. maja, v ELPEC eBikes Ljubljana (Letališka cesta 1) in Mariboru (Prvomajska ulica 26), kjer bodo med 9. in 15. uro imeli predstavitve električnih koles, možne bodo tudi testne vožnje ter hiter pregled vašega kolesa.

Razglasili bodo tudi nagrajenca v nagradni igri, ki je do 15.6. potekala na njihovi spletni strani - glavna nagrada je električno kolo Malaguti.

Dodatno lahko izkoristite tudi vse ugodnosti za imetnike Avtokampi kamping kartice:

- vikend najem električnega kolesa po sistemu - najamete enega, drugega prejmete brezplačno. Cena najema električnega kolesa za en vikend 85 €

- 10% gotovinski popust pri nakupu novih električnih koles – velja za gorska, mestna, gravel in otroška kolesa

brezobrestno mesečno financiranje nakupa električnega kolesa

- 10% gotovinski popust na daljši najem električnega kolesa (3, 6, 9 mesecev).

Več informacij o nakupu in servisiranju električnega kolesa >>