Nakup mobilne hišice Kvadra v Holiday Village Twins – Pakoštane

Datum objave
Kategorija
Statistika
8866 ogledov

Slovensko podjetje Kvadra, ki izdeluje moderne mobilne hišice, vam omogoča, da boste že naslednje poletje lahko uživali na vašem vikendu na morju. Ob robu kraja Pakoštane gradijo počitniško naselje mobilnih hišic, ki so na voljo za prodajo. V petek in soboto (7. in 8. oktober) vabijo na dneve odprtih vrat in predstavitev mobilnih hišic.

Nakup mobilne hišice Kvadra - Avtokampi

Holiday Village Twins Pakoštane bo vključevalo 30 najbolj modernih mobilnih hišic, ki bodo nadstandardno opremljene, naselje pa bo odprto čez celo leto. Tako bo omogočen dostop do mobilnih hišic tudi za krompirjeve počitnice ali novo leto.

Lokacija naselja je od morja oddaljena 500 m, bo pa gostom na voljo skupen bazen in otroško igrišče.

Nakup mobilne hišice lahko izkoristite za svoj vikend na morju ali pa se odločite in boste mobilno hišico oddajali.

Mobilne hišice Kvadra Twins so povsem nove in urejene tako, da so primerne tudi za daljše bivanje. Površina hišic je 50 m2, dodatno pa je vsaka opremljena še s teraso površine 24 m2.

Vsaka mobilna hišica ima velik dnevni prostor s kuhinjo in direktnim dostopom do terase, tri spalnice – dve z zakonsko posteljo in ena s pogradom ter dve kopalnici z wc in tuš kabino.

Ker gre za nadstandardne mobilne hišice, bodo te za razliko od klasične opreme imele dodatno še dve klimatski napravi, pralni stroj v kopalnici, pomivalni stroj in pečico v kuhinji ter popolnoma opremljeno teraso z vrtno garnituro, visečim stolom in ležalniki.

Predvidena cena nakupa mobilne hišice Twins s postavitvijo in vso opremo je 85.000 €, celoletni pavšal z neomejenim število oseb pa bo stal 5.500 € + poraba elektrike in vode po števcu.

Dan odprtih vrat Kvadra

Če se zanimate za nakup mobilne hišice na Hrvaškem, potem pridite v petek ali soboto (7. in 8. oktober), na dan odprtih vrat mobilnih hišic Kvadra (lokacija Gabrijele 1A, Krmelj), kjer bodo predstavili najnovejše modele mobilnih hišic in tudi novo naselje Holiday Village Twins.

Več informacij na www-kvadra.si ali na tel. št. 051 66 00 99.

Nakup mobilne hišice Kvadra - Holiday Village Twins Pakoštane - Avtokampi

Datum objave
Kategorija
Statistika
8866 ogledov