Nakup mobilne hišice Kvadra v kampu Dalmatino Drage

Datum objave
Kategorija
Statistika
22809 ogledov

Slovenski proizvajalec mobilnih hišic Kvadra Mobil omogoča v kampu v bližini Pakoštanov nakup nove mobilne hišice za 4 - 6 oseb.

Lokacija novega kampa Dalmatino je v zalivu Drage, le 6 km južneje od Pakoštanov. Kamp ima urejene parcele, ki so od morja oddaljene le 100m.

Podjetje Kvadra Mobil je znano po izdelavi mobilnih hišic in možnosti postavitve hišice na nekaterih zanimivih lokacijah na Hrvaškem. V novem kampu v zalivu Draga je prostora še za 10 privatnih mobilnih hišic.

Kamp je odprt čez celo leto, naslednjo sezono pa planirajo urediti tudi restavracijo. V zalivu je urejena manjša marina s privezi, plaže pa so večinoma prodnate. Lokacija je dobra tudi za surfanje, saj po kanalu pogosto piha ugoden veter.

Mobilne hišice Kvadra so bogato opremljene z vrhunskim dizajnom za najzahtevnejše kupce. Hišice so dimenzije 8,5 x 4 m, stranke pa lahko izbirajo notranjo razporeditev, saj nudijo 2 ali celo 3 spalnice. Notranjost je nadstandardno opremljena z led osvetljavo, nekoliko višjim stropom ter panoramskimi vrati. Hišice imajo dnevni prostorom s popolnoma opremljeno kuhinjo, dvema kopalnicama in veliko nadkrito teraso.

Kupcem mobilnih hišic Kvadra v kampu Dalmatino Drage nudijo sezonski pavšal po ceni 3.500 €, kjer pa niso všteti stroški porabljene elektrike in vode. Pavšal vključuje neomejeno število oseb, s kampom pa se lahko dogovorite tudi za oddajanje hišice, pri čemer lahko oni poskrbijo za prijavo gostov in zaključno čiščenje.

Cena nakupa mobilne hišice je odvisna od modela hišice, zato je najbolje direktno kontaktirati podjetje Kvadra mobil preko spletne strani - www.kvadra.si, kjer bodo poskrbeli za dobro ponudbo.

Datum objave
Kategorija
Statistika
22809 ogledov