Nakup mobilne hišice Adria v kampu na Pelješcu

Datum objave
Kategorija
Statistika
14601 ogledov

Pelješac je z novim mostom postal še bolj priljubljena turistična destinacija. V kampu Dalmata - Orebić, ki bo letos dožive prenovo, podjetje Alpe Jadran Mobil omogoča nakup novih mobilnih hišic Adria.

Mobilne hišice Adria sodijo med najbolj priljubljene, saj so poznane po kvaliteti, prostornosti in bogati notranji opremi.

Kamp Dalmata leži na samem začetku Orebića, v neposredni bližini prodnate plaže Trstenica in pričetka sprehajališča, ki ob morju poteka do centra kraja. Gre za manjši kamp, ki ga bodo pred pričetkom sezone 2023 bodo prenovili, uredili nove parcele, sanitarije, v kampu bo tudi vinska klet.

V zadnjem delu kampa bodo 10 parcel namenili postavitvi mobilnih hišic Adria, v sklopu hišic pa bo tudi zunanji bazen. Vsaka mobilna hišica bo na terasi imela tudi svoj jacuzzi.

Mobilne hišice Adria za 4+2 osebi, ki so v ponudbi nakupa, so površine 39,6 m2 (tip hišice 905 R22, površine 9 x 4,5 m) in so opremljene z dnevnim prostorom, popolnoma opremljeno kuhinjo, spalnico z zakonsko posteljo in spalnico z dvema ločenima posteljama ter dvema kopalnicama s tuš kabino. V dnevnem prostoru je tudi kavč z možnostjo ureditve dveh dodatnih pomožnih ležiš.

Vsaka hišica bo imela tudi zunanjo nadkrito teraso z jacuzzijem, parkirišče za vozila pa bo urejeno ob samem naselju hišic.

Lastnikom mobilnih hišic bo omogočeno tudi oddajanje hišice oz. pavšal z neomejenim število oseb.

Več informacij o nakupu, cenah mobilne hišice in pavšalu - Alpe Jadran Mobil:

Tel. št: + 386 51 655 311

Tel. št. + 385 95 3828 857

Mail: info@alpe-jadran.net

Datum objave
Kategorija
Statistika
14601 ogledov