Novosti v kampih v Puli in Medulinu za kamping sezono 2012

Datum objave
Kategorija
Statistika

V kampih Arenaturist v okolici Pule, Premanture in Medulina imajo številne novosti za kamping sezono 2012.

Družba Arenaturist upravlja 7 kampov na območju Pule in Medulina Arenaturist kamping akcija(Stoja, Stupice, Indije, Runke, Pomer, Medulin in Kažela). Kampi ležijo na skrajnem jugu istrskega polotoka v neposredni bližini dveh kulturnih in turističnih središč.

Vsi kampi imajo urejene kamping parcele, v petih pa lahko najamete tudi mobilne hišice. Večina kampov ima odlično senco borovih dreves, blaga mediteranska klima in veliko sončnih dni pa zagotavljajo kar sedem mesecev dolgo kamping sezono

V kampih Arenaturist vsako leto pripravijo številne novosti. Tako so za sezono 2012 v vseh kampih uredili brezplačen brezžičen internet vsaj na delu kampa pri recepciji, v kampu Stupice pa celo po celotnem kampu. V vseh kampih so uredili sanitarne objekte, tako da so vsa "stranišča na štrbunk" zamenjali s školjkami.

V kampu Runke so ob morju uredili in izravnali parcele, dodali asfaltirano teniško igrišče in uredili tuš za pse, kar ob urejenem delu plaže za kužke prinaša kampu posebno oznako "psi dobrodošli". Kamp Pomer ima 300 metrov novo urejene plaže in nekaj na novo urejenih parcel.

V kampu Medulin imajo gostje kampa za vstop v dva sanitarna objekta posebne zapestnice, ki omogočajo neomejen dostop do sanitarij, internet pa je po novem dostopen tako pri recepciji kot tudi na polotoku. V kampu Kažela pa se lahko pohvalijo z novo urejenimi parcelami in s sodobnim avtomatskim sistemArenaturist kamp Kaželaom vstopne kontrole vozil na podlagi video kamere in registrskih številk vpisanih vozil.

Kampi imajo zelo različno ponudbo, od družinsko naravnanih kampov kot je npr. kamp Medulin, ki ima res lepo peščeno plažo in odlično animacijo, do kampa Stupice, kjer se zelo radi zadržujejo tudi ljubitelji deskanja na vodi. Kamp Stoja je odlična izbira za ogled vseh znamenitosti v Puli ali pa obisk katere izmed prireditev v tamkajšnji Areni. V kampih Pomer, Runke in Indije se boste počutili zelo domače in uživali v mirni okolici. Kamp Kažela je edini na tem območju, ki je deloma namenjen tudi naturistom, ob tem pa tudi edini s ponudbo majhnih bazenčkov s pogledom na morje.

Ob tem pa vsem obiskovalcem kampov Arenaturista svetujemo tudi obisk rta Kamenjak, Nacionalnega parka Brioni ali pa da se s kolesom odpeljete po eni od številnih urejenih kolesarskih poteh po notranjosti Istre.

Ugodna ponudba najema mobilnih hišic in kampiranja na kamping parcelah
V kampih Arenaturista imajo v juniju posebno akcijsko ponudbo. Tako lahko izkoristite priložnost za ugoden dopust še v času, ko v kampih in tudi na plažah ni pretirane gneče.

Mobilne hišice so vam na voljo v kampih Kažela, Medulin, Indije, Stupice in Stoja. V njih lahko prespi do 5 oseb. Hišice so popolnoma opremljene s kuhinjo, dvema spalnicama, dnevnim prostorom in kopalnico, pred vsako hišico pa je postavljena tudi lesena terasa. V junijski in septemberski akciji, ko so cene najemov znižali za 30%, lahko mobilno hišico dobite že za 25,20 do 28 eur na noč. Več o akciji izveste na spletni strani www.arenacamps.com/mobilne-hišice

Kamping parcele - do sredine junija in od začetka septembra naprej velja v večini kampov Arenaturist posebna akcija, ko vam v primeru spletne rezervacije minimalnega bivanja 2 noči v njihovih kampih omogočijo posebno ceno kampiranja, ki vključuje 2 osebi + pes, parcelo z elektriko (vozilo, šotor ali prikolica oz. avtodom). Tako boste za nočitev plačali le od 12 do 16 eur na noč. Več o akciji izveste na spletni strani www.arenacamps.com/parcele.

Več informacij o ponudbi kampov Arenaturist dobite na spletni strani www.arenacamps.com, kjer lahko opravite tudi rezervacije kamping parcel in mobilnih hišic .